"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Ρία Ακρίβου : Όπου κυβερνούν Πράσινοι, οι πολίτες είναι κερδισμένοι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Τρικαλινή συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κοπεγχάγη για το 6ο πανευρωπαϊκό συνέδριο των πρασίνων της Ευρώπης.

Η Ρία Ακρίβου είναι Γεωπόνος του τμήματος Αξιοποίηση Φυσικών Πόρων και  Γεωργικής Μηχανικής με ειδικότητα την Εδαφολογία και Γεωργική Χημεία. Έχει μεταπτυχιακό στο τμήμα Επιστήμης Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου με ειδικότητα στην Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων.

Από τα μαθητικά της χρόνια συμμετείχε ενεργά στους κοινωνικούς και λαϊκούς αγώνες,προέρχεται ( όπως η ιδία δηλώνει ) από τους Οικολόγους Πράσινους,και έχοντας βασικό στόχο την οικολογική μεταστροφή της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, ως συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για την δημοκρατία,την ισότητα,την αλληλεγγύη,την ελευθερία,την κοινωνική δικαιοσύνη,τα δικαιώματα των ζώων και ενάντια στον ρατσισμό όπου και με όποια μορφή αυτός παρουσιάζεται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγινε γκάλοπ και το πράσινο κίνημα λόγω της Τρικαλινής συμπροέδρου παίρνει στα Τρίκαλα 5-7%…Μπορείτε να βρείτε απo ποιό κόμμα κυρίως στερεί ψήφους?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης