"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Ρίγη Τρικαλινής υπερηφάνειας ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Xρόνια πολλά είχα να αισθανθώ ρίγη Τρικαλινής υπερηφάνειας να διαπερνά το κορμί μου .

Το συναίσθημα αυτό, που είχα να το νιώσω από την ημέρα  που εξελέγειν βουλευτής η Σούλα (μία και αξεπέραστη) , το ένιωσα ξανά διαβάζοντας στα  ντόπια ΜΜΕ την καίρια παρέμβαση του Αντιπροέδρου του Club de Strasburg κ.Τάσου Κατσιάνη (και ανιψιού της κας Μερεντίτη),προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα κείμενο στήριξης υπέρ των πυροπαθών στο Μάτι .

Το συγκλονιστικό είναι ότι η επιτυχία αυτή του φίλτατου Τάσου ,ήρθε  μετά από αστραπιαίο ταξίδι στην έδρα του  δικτύου Ευρωπαϊκών πόλεων (να φανταστώ με την ευγενική προσφορά του Lear jet κάποιου διάσημου φίλου του),την ώρα πού άλλοι φερέλπιδες πολιτικοί του νομού (κυρίως δεξιοί ) αρνήθηκαν να διακόψουν τα μπάνια τους και τη συλλογή ψήφων σε μαϊμού δημοσκοπήσεις.

Ο άνθρωπος  παίζει σ’ άλλα γήπεδα . πού άλλοι δεν έχουν περάσει ούτε απ`έξω .

Άλλωστε είναι της πάσης γνωστό, ότι τα Τρίκαλα είναι πολύ μικρά να χωρέσουν το πολιτικό μεγαλείο και το Ευρωπαϊκό βεληνεκές του προς το παρόν, απλού Δημοτικού Συμβούλου της πόλεως ταύτης.

Το τοπικό πολιτικό σκηνικό και η βουλευτική έδρα με το ΚΙΝΑΛ  φαίνεται να μην  του αρκεί .

Τα Ευρωπαικά σαλόνια είναι αυτά που ταιριάζουν στον  κοσμοπολίτη αυτοδιοικητικό .

Μιας και στη μίζερη ντόπια πολιτική πραγματικότητα , η κυριαρχία της ΝΔ τις επόμενες εκλογές, με τη συμμετοχή της κας Κορίνας Λιούτα, προέδρου της ΜΚΟ “θέλω” (που έχει τεράστιο φιλανθρωπικό έργο στα βόρεια προάστια .sic), θεωρείται δεδομένη ,για τον οξυδερκή νέο πολιτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης