"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ρίξτε πρόστιμο στην πολιτική της διοίκησης Παπαστεργίου!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση

Με το απαράδεκτο μέτρο της  αποκαλούμενης «ελεγχόμενης στάθμευσης» η δημοτική αρχή Παπαστεργίου  φορτώνει  και νέα χαράτσια ,μέσω  μιας ξαναζεσταμένης παλιάς συνταγής,  στον Τρικαλινό λαό.

Η δημοτική αρχή εμπορευματοποιεί το δημόσιο χώρο  που έχει  πληρωθεί πολλάκις από το λαό  ,  τόσο μέσω άμεσης  και  έμμεσης φορολογίας  από τον  «κεντρικό κρατικό μηχανισμό» ,  όσο και μέσω διαφόρων δημοτικών τελών  από  τον «τοπικό κρατικό μηχανισμό» που είναι  ο δήμος

Μετατρέπει τους δημόσιους δρόμους  σε πεδίο εμπορευματοποίησης, αφού η στάθμευση στο κέντρο της πόλης θα έχει εισπρακτική- ανταποδοτική  λογική και πρακτική.  Το πολύπαθο κέντρο των Τρικάλων  πρόκειται να περάσει μια νέα περίοδο μαρυτρίου…Αφού  η δημοτική αρχή , μέσω κι αυτού του μέτρου ,όχι μόνο δεν το αποσυμφορίζει  από την κίνηση αυτοκινήτων , αλλά αντίθετα το μετατρέπει  σ΄ένα απέραντο χώρο στάθμευσης επί πληρωμή, σε «μαγνήτη» προσέλκυσης οχημάτων προς αναζήτηση μιας πολυπόθητης θέσης στάθμευσης.

Είναι προφανές  σε κάθε Τρικαλινό , χωρίς να χρειάζεται να έχει γνώσεις  χωροταξίας , πολεοδομικής , συγκοινωνιολογίας και πτυχίο Πολυτεχνικής Σχολής , ότι  δε βρισκόμαστε μπροστά στη  ευχάριστη εξέλιξη  αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού στην πόλη , αλλά μπροστά ένα ακόμη καραμπινάτο χαράτσι ..που μας περιμένει στις μετακινήσεις μας σ’ αυτή..

Άλλωστε η πιο πρόσφατη πείρα εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης ( επί δημαρχίας Ταμήλου & αντιδημαρχίας Παπαστεργίου , αλλά και δημαρχίας Λάππα ) δεν βοήθησε στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και φόρτωσε τους Τρικαλινούς  με χιλιάδες κλήσεις , πρόστιμα, προσαυξήσεις εως και μαζικές κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών ( 8 εως 12 χρόνια αργότερα) από τη δημοτική αρχή Παπαστεργίου.

Μόνη διέξοδος σε καθετί που μας δυσχεραίνει τη ζωή είναι η οργανωμένη πάλη και αγώνας , μέσα από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα να ορθώσουμε τείχος  σε κάθε τι που μας φορτώνει κυβέρνηση και τοπική διοίκηση.

                                                                                 ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

                                                                                   ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

                                                                                                                                                                                                   Τρίκαλα – Σεπτέμβρης 2022

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επίσης με LADA(τα οποία προφανώς δεν ήταν προτεραιότητα του συστήματος να είναι BMW αλλιώς θα τα έφτιαχνε για πλάκα oπως άλλωστε έφτιαξε και διαστημόπλοια)θα φτάναμε πάντα με ασφάλεια παντού λόγω της άριστης οδοποιίας,χωρίς κίνδυνο να τα σπάσουμε στις γούρνες της έξυπνης ΄πολης.Όλα είναι θέμα προτεραιότητας αγαπητέ.Κάνεις υπομονή για την ΒΜW αλλά φτιάχνεις απο το 1950 δρόμους,νοσοκομέια,σχολεία,φωτισμό,χώρους άθλησης όταν οι άλλοι έκαναν το Τρίκαλα -Σωτήρα 4 ώρες με το κάρο στη λάσπη ή αφήνεις τις πραγματικές ανάγκες και πας με τις ανάγκες του κέρδους ,οπότε έχεις 1000αρι turbo με 200 άλογα με το οποίο σκοτώνεσαι στο 40ο χιλ του άθλιου δρόμου Τρικάλων -Λάρισας ο οποίος έχει γίνει λίμνη με το πρώτο ψιλόβροχο.Αν τη γλιτώσεις απο εκεί επιστρέφεις ευτυχισμένος να πληρώσεις χαράτσι πάρκαρίσματος σε όποια γούρνα βρείς….

    • Οι γνωστές δικαιολογίες, αλλά στον καπιταλισμό όλα αυτά έγινε γρηγορότερα και πιο πλούσια και ποιοτικά.
      Είναι γνωστό το σοβιετικό ανέκδοτο :
      -Πότε θα έχουμε ύδρευση?
      -Στις 10 Μαρτίου, σε 10 χρόνια?
      -Πρωϊ ή απόγευμα?
      -Γιατί ρωτάτε?
      -Διότι μου είπαν ότι το πρωϊ σε 10 χρόνια, την ίδια μέρα θα έχουμε ρεύμα..?

  2. Ωραίος ο σύντροφος Καΐκης. Πάντως στην Πάτρα που πήγα, ο Πελετίδης έχει επίσης ελεγχόμενη στάθμευση. Λεπτομέρειες θα μου πεις για την λαϊκ(ίστικ)η συσπειρωση….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης