"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Ραντεβού το Σεπτέμβρη … στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 20:30 πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια «ΑΘΗΝΑ» η τελετή λήξης των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2015-2016. Η εκδήλωση ξεκίνησεμε χαιρετισμό του προέδρου των Εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑκ. ΓκίμτσαΒασίλειου. Στη συνέχεια σύντομο θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτριος.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ομιλία από την κα Καραβασίλη Ευαγγελία, φιλόλογο του Σχολείου, η οποία ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Διδασκόντων αναφέρθηκε στη σχολική χρονιά που πέρασε, επισημαίνοντας την ιδιαιτερότητα αυτής της χρονιάς για το Σχολείο, αφού συμπληρώνονται αισίως δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του. Στη συνέχεια, τόνισε το σημαντικό ρόλο της άριστης συνεργασίας του Σχολείου με τους γονείς, οι οποίοι εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν σε ένα σχολείο,το οποίο με τη σειρά τουκάθε μέρα δίνει το δικό του αγώνα για το καλό των παιδιών τους.
Ακολούθως, ο λόγος δόθηκε στο μαθητή της γ΄ Γυμνασίου Λώλα Δημήτριο, πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Γυμνασίου, ο οποίος εξέφρασε λίγες σκέψεις του για όλα όσα έζησε στα τρία χρόνια του Γυμνασίου με τους συμμαθητές του, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους καθηγητές για την επίμονη προσπάθειά τους και συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης, ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου, Βαρδούλης Στέργιος, ως πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Λυκείου, ευχήθηκε στους συμμαθητές του καλά αποτελέσματα και δύναμη στο νέο τους ξεκίνημα, τονίζοντας κι αυτός με τη σειρά του το σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι καθηγητές καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς, που ήταν ιδιαίτερα καθοριστικός για την άρτια προετοιμασία τους.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις μαθητών-μαθητριών για τη διάκρισή τους σε περιφερειακούς και πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς,κάνοντας υπερήφανους όλους– γονείς και καθηγητές – για τις επιτυχίες που σημείωσαν.
Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων ακολούθησε παράστασημετίτλο «Ο υπέροχος κόσμος του Αρκά» από τη θεατρική ομάδα του Σχολείου με υπεύθυνη την κα Ιακωβάκη Βίκυ. Πρόκειται για μια σύνθεση από εικόνες πέντε κόμικς του Αρκά, τα οποία είναι τα εξής: «Χαμηλές πτήσεις», «Καστράτο», «Η ζωήμετά», «Ο καλός λύκος» και «Οι συνομήλικοι».
Τη σκυτάλη πήρε η χορογραφία «Zumba» από την ομάδα Χορού του Σχολείου με υπεύθυνη την εξωτερική συνεργάτιδα κα Μάνου Κάτια-Νανά.Η εκδήλωση συνεχίστηκε με αφιέρωμα σε παραδοσιακούς χορούς της Κρήτηςαπό το χορευτικό τμήμα του Σχολείου με υπεύθυνο τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γεωργίου Αθανάσιο. Έπειτα, η σχολική χορωδία και ορχήστρα, της οποίας την επιμέλεια είχε ο καθηγητής Μουσικήςκ. Παπαϊωάννου Νίκος, ερμήνευσε αποσπάσματα από το χαρακτηριστικό ποίημα της Μεγαλονήσου «Ερωτόκριτος» καθώς και άλλα έντεχνα τραγούδια. Ιδιαίτερα αισθητή ήταν και η όμορφη διακόσμηση του προαύλειου χώρου με εικαστικές δημιουργίες από την ομάδα εικαστικών με υπεύθυνη τη συνεργάτιδα του Σχολείου κα Σίμου Αργυρούλα.
Σημαντική για την υλοποίηση της εκδήλωσης ήταν η προσφορά των Συλλόγων γονέων του Γυμνασίου και του Λυκείου που με μεγάλη προθυμία και γενναιοδωρία ανέλαβαν την ευθύνη της μικρής δεξίωσης στον αύλειο χώρο του Σχολείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη γενική επιμέλεια της τελετής λήξης του σχολικού έτους 2015-16 είχε ο κ. Κουτανίτης Γιώργος, μαθηματικός, και η κα Ατούν Τζίνα, καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας σε συνεργασία με το προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων, τις κυρίες Γκέκα Γιούλα, Τεντολούρη Αθηνά και Λορίδα Ελένη.


Η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολείου ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω χορηγούς που στήριξαν με την προσφορά τους την εκδήλωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της:
•    Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ
•    Ταβέρνα ΧΑΝΙ
•    Βιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ
•    Ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΣΣΑ
•    Food Service Catering «ΣΚΟΥΝΑΚΗΑ. – ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣΚ.»
•    Οινοποιείο ΛΙΑΚΟΥ  [Καλαμπάκα]
•    GOODY’S BURGER HOUSE
•    Ζαχαροπλαστεία ΡΟΜΠΟΥ στην Καλαμπάκα
•    Αρτοποιεία ΝΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
•    Αρτοποιείο ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
•    Αντιπροσωπία αναψυκτικών Αφοί Σαλταπίδα
•    Κρεοπωλείο ΑΛΙΑΓΑ [Καλαμπάκα]
•    Κρεοπωλείο «Παπακώστας» του σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας» [Καλαμπάκα]
•    Τέλος, ευχαριστούμε το φωτογραφείο «Κυπρίδης – Δραγατογιάννης» για την κάλυψη της εκδήλωσης και τον Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων για την προσφορά των παραδοσιακών κρητικών φορεσιών.
Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση για όλους τους ενδιαφερόμενους διατίθεται στο φωτογραφείο «ΚΥΠΡΙΔΗΣ – ΔΡΑΓΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ» επί της Καποδιστρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης