"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Σάκης Παπαδόπουλος: Αναμενόμενο και καθυστερημένο το διαζύγιο με τον Πάνο Καμμένο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το σχόλιο του για την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έκανε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος:

« Αναμενόμενο και καθυστερημένο είναι το διαζύγιο με τον Πάνο Καμμένο. Από τη στιγμή που επιτεύχθηκε η Συμφωνία των Πρεσπών, η προτεραιότητα που έδωσε ο ίδιος στη διαφωνία του με τη Συμφωνία, έθεσε το τέλος σε μια κυβερνητική συνεργασία. Παραμέρισε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, ενώ είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε για να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, και έδωσε  απόλυτη προτεραιότητα στη Συμφωνία των Πρεσπών. Θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει και νωρίτερα, από τον Αύγουστο ακόμα, από Υπουργός Άμυνας και να συνέχιζε με ψήφο ανοχής προς την κυβέρνηση.

Θα είναι ένα δύσκολο βράδυ αυτό της Τετάρτης, μια ‘γκραν γκινιόλ’ ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση γιατί αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν εξασφαλίζεται η εμπιστοσύνη άνω των 150 βουλευτών. Είναι όμως κάτι που ο Πρωθυπουργός θέλει να διασφαλίσει, ότι η κυβέρνηση δηλαδή έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής και θα συνεχίσει ως τον Οκτώβριο.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης