"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Σάρωσε ο Ανδρουλάκης στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τελικά αποτελέσματα εκλογικών κέντρων πόλης Τρικάλων

Ανδρουλάκης …………… 1.011

Παπανδρέου…………….. 591

Λοβέρδος…………………… 389

Χριστίδης …………………. 134

Γερουλάνος……………….. 91

Καστανίδης ………………. 25

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στα εκλογικά κέντρα, Καλαμπάκας,Πύλης,Φαρκαδόνας,Φήκης και Ριζώματος τα αποτελέσματα έχουν ώς εξής:

Ανδρουλάκης 634

Παπανδρεου 625

Λοβέρδος 353

Χριστίδης 75

Γερουλάνος 35

Καστανίδης 26

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κ Ανδρουλάκης τάσσεται υπέρ της κατάργησης του βέτο , της αρχής της ομοφωνίας στη λήψη των αποφάσεων σε όλα τα όργανα της Ε.Ε. , που έχουν όλα τα κράτη που μετέχουν στην Ε.Ε. και κυρίως τα μικρότερα κράτη όπως η χώρα μας, είναι ίσως το μοναδικό όπλο απέναντι στα σχέδια ή και στα συμφέροντα των χωρών του Βορρά. Άγνοια ή επιπολαιότητα και με αφωνία για την Συμφωνία των Πρεσπών σε εθνικά θέματα δεν δικαιολογούνται και μάλιστα τώρα που θέλει να ηγηθεί μιας πατριωτικής – δημοκρατικής παράταξης. Η τοποθέτηση αυτή “ανοίγει” επικίνδυνους δρόμους.

  2. Δεν θα καταργηθεί το veto στην εξωτερική πολιτική και την εθνική άμυνα. Στους άλλους τομείς . Το διευκρίνισε χθες στο ΣΚΑΙ. ΜΗ λέτε ψέματα.

  3. Μόνο αιρετική μπορεί να θεωρηθεί η τοποθέτησή του κ Ανδρουλάκη στην Κύπρο φέτος τον Νοέμβριο στο συνέδριο στη Λευκωσία για «Το Μέλλον της Ευρωπαϊκής Άμυνας» στο κλείσιμο της ομιλίας λέει: ” Είναι θετικό ότι η Προγραμματική συμφωνία για τη νέα γερμανική κυβέρνηση προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατάργηση της ομοφωνίας στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Είναι μία θέση που πιστεύω ότι και η Ελλάδα και η Κύπρος πρέπει να στηρίξουν”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης