"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Σήμερα Κυριακή η Πορεία Ειρήνης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πορεία Ειρήνης Πηγή – Τρίκαλα

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει σήμερα  Κυριακή 14 Μάη την Πορεία Ειρήνης με αφετηρία την πλατεία της Πηγής στις 6.30 μ.μ. και τερματισμό την πλατεία Ρήγα Φεραίου περίπου στις 8.30 μ.μ. όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων και ομιλία. Από τις μέχρι σήμερα εξορμήσεις που έγιναν από τα μέλη της Επιτροπής στα Τρίκαλα και την περιοχή, για την ενημέρωση των πολιτών και τη διανομή έντυπου υλικού διαπιστώνεται ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει για μια ακόμα φορά τον αγώνα της ΕΕΔΥΕ  σε όλη τη χώρα  για να καταδικάσουμε την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ στη ΣΥΡΙΑ,  τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, να απαιτήσουμε την απεμπλοκή της Ελλάδας και το κλείσιμο των ΑμερικανοΝΑΤΟικών στρατιωτικών βάσεων.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στις 6 μ.μ. με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγής. Στη συνέχεια θα δοθεί η εκκίνηση της πορείας που θα βαδίσει προς Τρίκαλα με ολιγόλεπτη στάση στην πλατεία Αγίας Μονής όπου μπορούν να ενσωματωθούν όσοι ειρηνοδρόμοι το επιθυμούν. Καθ’ οδόν θα προσφερθούν νερά και αναψυκτικά ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα για όποιους τυχόν αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Η άφιξη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου υπολογίζεται να γίνει γύρω στις 8.30 μ.μ. όπου θα γίνει ομιλία απο την Επιτροπή για τους στόχους της φετινής πορείας Ειρήνης. Όσοι επιθυμούν να συμμετεχουν μπορούν να μεταβούν δωρεάν στην Πηγή με αστικό λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 5.30 μ.μ. από το χώρο αφετηριών του Αστικού ΚΤΕΛ.

Οδηγίες προς τους ειρηνοδρόμους

Η Γραμματεια της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων πληροφορεί τους ειρηνοδρόμους που θα πορευτούν την Κυριακή 14 Μάη 2017 από την Πηγή στα Τρίκαλα, για να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τα εξής:

  • Θα πρέπει να είναι ντυμένοι με ελαφρά ρούχα και κατά προτίμηση με αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Να προτιμήσουν βαμβακερές κάλτσες και όχι νάιλον.
  • Να φορούν καπέλο για προστασία από τον ήλιο και να αποφεύγουν να εκθέτουν στον ήλιο προς αποφυγή εγκαυμάτων γυμνά χέρια και πόδια.
  • Να πίνουν συχνά άφθονο νερό για την αποφυγή αφυδάτωσης και να μην καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
  • Όσοι έχουν προβλήματα υγείας μπορούν να περπατήσουν όσο αντέχουν και σε περίπτωση κόπωσης να συνεχίσουν με τα αυτοκίνητα που θα ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
  • Θα υπάρχουν διαθέσιμα νερά και αναψυκτικά τα οποία οι ειρηνοδρόμοι θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης