"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Σήμερα το φθινοπωρινό καλωσόρισμα από τους «Φίλους του τρένου»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων αρχίζει… χορταστικά!

Καθώς το φθινόπωρο μπαίνει σιγά-σιγά και ο κάθε κατεργάρης κάθεται στον πάγκο του, ο Σύλλογος μας ετοιμάζεται δυναμικά για τις δραστηριότητες της νέας σεζόν.

Πριν όμως αρχίσουμε να σχεδιάζουμε συναντήσεις, εκδρομές, επαφές με αρμόδιους και άλλα πολλά, αποφασίσαμε ότι νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!

Για τον λόγο αυτόν, αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε με φαγητό στον αγαπημένο χώρο, έξω από τα «γραφεία» μας, το τραινάκι που βρίσκεται απέναντι από τον σταθμό του ΟΣΕ.

Την Πέμπτη λοιπόν, 11 του μήνα, σας καλούμε όλους στον χώρο έξω από το τραινάκι, από τις 8μ.μ. και μέχρι τελικής πτώσεως, προκειμένου να τσιμπήσουμε κάτι ελαφρύ, δηλαδή σουβλάκια και λουκάνικα, αλλά και να πιούμε κάτι διαιτητικό, δηλαδή μπύρες!

Η συνάντηση αυτή, πέρα από την επίσημη πρεμιέρα της δράσης του συλλόγου μας, είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε παλιοί γνωστοί, να γνωριστούμε με νέους φίλους, που ενδιαφέρονται για τις δράσεις μας, θέλουν να συζητήσουν μαζί μας για τον σιδηρόδρομο, έχουν περιέργεια ή είναι απλά λιχούδηδες! Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι σε αυτή την μικρή μας γιορτή.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Πέμπτη, γιατί το τραίνο δεν είναι απλώς ένα μεταφορικό μέσο. Είναι πηγή έμπνευσης, αφορμή για να δούμε την χώρα μας με άλλο μάτι, να πάμε σε μέρη που δεν έχουμε ξαναπάει, ακόμα και να γνωριστούμε καλύτερα. Το τραίνο είναι δείγμα πολιτισμένης κοινωνίας.

Υ.Γ. Τα λουκάνικα, τα σουβλάκια και τις μπύρες τις κερνάμε εμείς. Από εσάς θέλουμε να φέρετε την καλή σας όρεξη, φωτεινό χαμόγελο και καλή διάθεση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης