"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Σεμινάριο δημιουργικής γραφής στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες με τίτλο: «Στίχοι ανάμεσα στις εικόνες», το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 από τις 17:00 έως τις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Διδάσκει ο συγγραφέας – δημοσιογράφος κ. Βασίλης Ρούβαλης.
Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο γύρω από τη «συνομιλία» της ποίησης και της φωτογραφίας. Στην τρίωρη συνάντηση αναπτύσσεται το θέμα της ανάγνωσης του ποιητικού έργου σε συνάρτηση με το «κλικ» του φακού, καθώς η αμφίδρομη σχέση λόγου και εικόνας δημιουργεί μια σειρά από ευφάνταστους τρόπους επαφής με τις δύο τέχνες, κατανόησης της λειτουργίας τους και πρωτότυπης έμπνευσης. Κεντρικός θεματικός άξονα της συνάντησης είναι η ποιητική εικονοποιία των: Δ. Σολωμού, Μίλτου Σαχτούρη, Επαμεινώνδα Γονατά, Γιάννη Ρίτσου και Αργύρη Χιόνη. Παράλληλα, θα συνεξεταστούν οι δυναμικές της απεικόνισης και εν γένει των οπτικοακουστικών μέσων – φωτογραφία, βίντεο και κινηματογραφικά στιγμιότυπα.
Το Σεμινάριο πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο για τους ενδιαφερόμενους. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.
Απαιτείται προεγγραφή κατόπιν επικοινωνίας με το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού από Δευτέρα έως Παρασκευή στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων (Γαριβάλδη 8), 1ος όροφος, 08:00 – 14:00. Τηλ. Επικοινωνίας: 2431353567 και 2431353569.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης