"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Σεμινάριο κρουστών από τον Σύλλογο Φίλων τής Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 o «Σύλλογος Φίλων τής Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων» διοργάνωσε σεμινάριο κρουστών μπάντας με τον καταξιωμένο Κερκυραίο Διπλωματούχο κλασικών κρουστών Ισίδωρο Θύμη, στη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων.

Εμφάνιση IMG_2675.JPG

Το σεμινάριο παρακολούθησαν τόσο τα μέλη τής Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων όσο και μέλη άλλων Φιλαρμονικών με σκοπό την περαιτέρω κατάρτισής τους σε τεχνικό και ερμηνευτικό επίπεδο.

Παρουσιάστηκαν και διδάχτηκαν η έννοια του ρυθμού, η τεχνική και οι δυναμικές κατά την εκτέλεση, η ομοιομορφία και ο συντονισμός των κρουστών τής μπάντας, η σωστή στάση τού σώματος και το βάδισμα, ενώ έγινε αναφορά στον ρόλο των κρουστών στην μπάντα.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου έγινε απονομή βεβαιώσεων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εμφάνιση IMG_3386.jpg

Για μία ακόμη φορά ο «Σύλλογος Φίλων τής Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων», που σε λίγες μέρες  συμπληρώνει έναν χρόνο από την ίδρυσή του, πρωτοπορεί και διοργανώνει σημαντικές δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του δυναμικού τής Δημοτικής Φιλαρμονικής τής πόλης μας και την προώθηση και ανάδειξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης