"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Σενάρια αλλά και “παραλείψεις” από τον κ. Πολάκη για το νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης με αφορμή το επεισόδιο στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, αφού καταδικάζει το γεγονός, «αποκαλύπτει» ότι αυτό πραγματοποιήθηκε από «ανθρώπους του υποκόσμου» και από «ευνοημένους του προηγούμενου καθεστώτος».

Αναρωτιόμαστε αν ο κ. Πολάκης γνωρίζει κάτι παραπάνω και δεν μας το λέει ή απλώς «δημιουργεί» με την φαντασία του ένα «αστυνομικό σενάριο».

Το λέμε αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι η εικόνα του συγκεκριμένου ατόμου που συμμετείχε στο επεισόδιο είναι γνωστή εδώ και τρεις ημέρες, μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάποιο αποτέλεσμα που να ρίχνει φως την υπόθεση αυτή.

Να επισημάνουμε επίσης  ότι συνήθως οι άνθρωποι του υποκόσμου, που σύμφωνα με τον κ. Πολάκη πρωταγωνίστησαν στο συγκεκριμένο επεισόδιο, δεν δρουν συνήθως στο φως της μέρας και με την παρουσία «κοινού».

Είναι προφανές ότι ο κ. Πολάκης χρησιμοποιεί για μια φορά ακόμα το συγκεκριμένο επεισόδιο για να μας πείσει ότι η κυβέρνηση συγκρούεται με τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα.

Δυστυχώς για τον ίδιο και την Κυβέρνηση όλο και πιο λίγοι πλέον το πιστεύουν αυτό.

Αυτό που παρέλειψε όμως ο κ. Πολάκης στην δήλωσή του είναι το αυτονόητο:

Να ζητήσει, ιδιαίτερα όταν ο ίδιος είναι ο Υπουργός που έχει την ευθύνη για την λειτουργία των Νοσοκομείων, την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης προκειμένου να έρθουν όλα στο φως και να υπάρξει και ο καταλογισμός ευθυνών αν αυτές υπάρχουν.

ygeionomikoi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης