"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Σε αργία έξι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε αργία τέθηκαν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας 6 δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φαρκαδόνας.
Πρόκειται για 5 δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης και ενός της συμπολίτευσης οι οποίοι απουσίαζαν αδικαιολόγητα από συνεχείς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για μεγάλο χρονικό διάστημα και για το οποίο θέμα επενέβη η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας μοιράζοντας «καμπάνες».
Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. Φαρκαδόνας το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας που εστάλη στο δήμο Φαρκαδόνας την 6η Μαρτίου και κοινοποίησε στο Σώμα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, τέθηκαν με πειθαρχική ποινή σε τρίμηνη αργία οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τάκης Χατζής, Βασίλειος Αυγελής της μείζονος αντιπολίτευσης καθώς και ο κ. Κοσμάς Νικολός της συμπολίτευσης, σε δίμηνη αργία τέθηκαν οι κ.κ Γιάννης Γεωργολόπουλος και Κίμων Χαλβατζάς της μείζονος αντιπολίτευσης ενώ σε ένα μήνα αργία τέθηκε ο νέος αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Φιλιππίδης.
Δεν θα υπάρξει αναπλήρωση των τιμωρηθέντων διότι πρόκειται για προσωρινή παύση καθηκόντων και σύμφωνα με τον νόμο μέχρι την λήξη της ποινής τους το Δ.Σ θα πορεύεται με τους εναπομείναντες 21 συμβούλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης