"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Σε ετοιμότητα ο Μηχανισμός του Δήμου Πύλης για την αντιμετώπιση του χιονιά

lafarm

Σχετικά άρθρα

             Τα Μηχανήματα εκχιονίζουν  σε όλο  το φάσμα  του Δήμου Πύλης

Ο Δήμος Πύλης με την Αρμόδια Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας με υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Μηχανημάτων κ. Χρήστο Ζιάκα, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο χιονιάς την περασμένη εβδομάδα τα μηχανήματα του Δήμου Πύλης 10 και 2 μισθωμένα ανέλαβαν, τον καθαρισμό των δρόμων στον ημιορεινό και ορεινό όγκο του Δήμου διευκολύνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και την πρόσβαση των κτηνοτρόφων στις  Μονάδες τους.

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και το Σάββατο 28 περιόδεψε στην Ελάτη και τα Στουρναρέικα αντίστοιχα, επιβλέποντας από κοντά το έργο των χειριστών των μηχανημάτων.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαράβας  την πρώτη ημέρα συνάντησε στην Ελάτη τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ελάτης κ. Κων/νο Μπρίζη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Ζιάκα, όπου συζήτησαν για την κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω του χιονιά μένοντας ικανοποιημένοι για την δουλειά που έγινε στην διάνοιξη των δρόμων και για τον λόγω της προσέλευσης αρκετών επισκεπτών στην περιοχή με βασική κατεύθυνση το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, όπου εκεί είναι έτοιμη και η πίστα των Σκι και των άλλων σπορ  να υποδεχθεί τους επισκέπτες.

Την επομένη ημέρα  ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας επισκέφθηκε τα Στουρναρέικα όπου και εκεί συνάντησε την Πρόεδρο της Τ/Κ/ Στουρναρέικων κ. Γεωργία Λαμπρογιώργου, για να δει από κοντά την υπάρχουσα κατάσταση από την κακοκαιρία δίνοντας οδηγίες στους χειριστές των μηχανημάτων, για την καλλίτερη διευκόλυνση των κατοίκων στις μετακινήσεις τους.

Επίσης ο κ. Μαράβας δεν παρέλειψε να συζητήσει με την κ. Λαμπρογιώργου για τα προβλήματα του Χωριού, και πως αυτά μπορούν να επιλυθούν και τα δρομολογηθέντα έργα αλλά και αυτά που θα προγραμματιστούν στο άμεσο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης