"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Σε κίνδυνο η ηλεκτροκίνηση Παλαιοφαρσάλου-Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

Άμεση θα είναι η αντίδραση της Δυτικής Θεσσαλίας σε κάθε απόπειρα ματαίωσης της δημοπράτησης του έργου εντός του 2016 και της μεταφοράς των κονδυλίων σε άλλα έργα.

Τη στιγμή που η ηλεκτροκίνηση Βόλου-Λάρισας έχει δεσμευμένη χρηματοδότηση, παρότι οι μελέτες για την ανατολική Θεσσαλία ξεκίνησαν πολύ αργότερα από τις μελέτες στη δυτική Θεσσαλία και παρότι πολλές φορές υπήρξαν μέχρι τώρα δεσμεύσεις για ταυτόχρονη δημοπράτηση των δύο έργων, γίνεται προσπάθεια να μείνει για μια ακόμα φορά στον αέρα το έργο της δυτικής Θεσσαλίας με την απένταξή του από το ΠΕΠ.

Μάλιστα ως δούρειος ίππος εμφανίζεται η Περιφερειακή Ένωση Δήμων της οποίας πρόεδρος είναι δυτικοθεσσαλός δήμαρχος.

Την ίδια στιγμή περιφερειακή σύμβουλος της Μαγνησίας η οποία πρωτοστάτησε στο παρελθόν στις ενέργειες για την χρηματοδότηση της ηλεκτροκίνησης στην ανατολική Θεσσαλία φέρεται να δηλώνει ότι ένα μέρος των κονδυλίων της δυτικοθεσσαλικής ηλεκτροκίνησης θα μπορούσε να γίνει οδικά έργα στο … νότιο Πήλιο όπου λέει υπάρχουν ώριμες μελέτες.

Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων σε συνεργασία με τον αντίστοιχο σύλλογο της Καρδίτσας θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ενημέρωση της κοινής γνώμης και για την ματαίωση κάθε σκέψης για δημοπράτηση μόνο του έργου της ανατολικής Θεσσαλίας και παραπομπή στις καλλένδες του αντίστοιχου δυτικοθεσσαλικού.

Αύριο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου γίνεται στην Καρδίτσα συνάντηση των διοικητικών συμβουλίων των δύο συλλόγων για την άμεση και ταυτόχρονη κινητοποίηση στις δύο περιφερειακές ενότητες.

Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης