"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ονόματα και διευθύνσεις από τον Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη στη Βουλή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο κύβος ερρίφθη, την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση της ολομέλειας στη Βουλή για την Υγεία θα δώσει τα ονόματα όσων παρακολουθούνταν (και με τη βούλα της ΑΔΑΕ) από την ΕΥΠ λύνοντας την απορία όσων ρωτούσαν σήμερα τι περιείχε ο άσπρος φάκελος που κρατούσε στα χέρια του εξερχόμενος από τα γραφεία της ΑΔΑΕ μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο τη αρχής Χρήστο Ράμμο. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν πρόκειται να πει ονόματα ούτε στο πεζοδρόμιο ούτε στα τηλεοπτικά στούντιο… τις όποιες δημόσιες αποκαλύψεις θα της κάνει εκεί που οφείλει από το βήμα της βουλής στο ναό της δημοκρατίας».

Να θυμίσουμε απλά ότι στις 7 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ να έχει πρόσβαση ως πολιτικός αρχηγός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην έρευνα για το ενδεχόμενο παρακολούθησης των έξι προσώπων που έχει αποκαλύψει και το Documento.

Συνεπώς, λίγη υπομονή και αύριο θα μάθουμε αν για παράδειγμα ο κ. Ντογιάκος θα ζητήσει την άρση της ασυλίας του Αλέξη Τσίπρα για παραβίαση του απόρρητου! Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ η ενημέρωση για τα ονόματα των θυμάτων των παρακολουθήσεων έγινε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, λόγω του αιτήματος που είχε καταθέσει και δεν υπάρχουν (τα ονόματα) στους φακέλους που απέστειλε ο κ. Ράμος στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, στον υπουργό της Δικαιοσύνης και τον πρόεδρο της Βουλής.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα πως και δεν πήγε ο κ. Πρωθυπουργός τόσο καιρό, να πάρει πρώτος τον άσπρο φάκελο, να δει ποιους παρακολουθούσε η ΕΥΠ; Έτσι, εκ περιεργείας ορμώμενος, βρε αδελφέ…
    Υ.Γ. Το λέω από την άποψη να δει εάν έκανε καλά την δουλειά της, η εν λόγω υπηρεσία. Τους παρακολούθησε όλους, για όσους πήρε εντολή ή λούφαρε; Μην ξεχνάμε ότι είναι και …προϊστάμενος.

    • Αν είχαν υποψίες για χρηματισμό, καλώς έγιναν οι νόμιμες παρακολουθήσεις. Είδαμε τι έγινε επί Σημίτη, που είπε ότι δεν κατάλαβε τι γινόταν με τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών…

      • Σύμφωνοι ΣΧΟΛΙΟ, αρκεί να βγουν και να πούνε ”ναι, βεβαίως και τις κάναμε τις παρακολουθήσεις, για το δικό σας καλό”. Επίσης να μας πούνε και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Άκουσες κάτι τέτοιο;
        Υ.Γ. Ε, όχι και τον Ανδρουλάκη όμως… Πίπτει η αξία των παρακολουθήσεων.

        • Θα το πουν όταν περάσει η προθεσμία που ορίζει ο νόμος. Αν θεωρηθεί ότι πρέπει να γίνεται νωρίτερα η ενημέρωση, ας το αλλάξει η επόμενη κυβέρνηση. Τώρα νομοθετεί η εκλεγμένη Βουλή.

          Και ο Ανδρουλάκης, μετά από όσα είδαμε με την Καϊλή, καλά έκαναν και τον παρακολουθούσαν νόμιμα.

          • Για πες μας σχόλιο ποιος νόμος ορίζει προθεσμία στην ενημέρωση του εντολοδόχου Ελληνικού Λαού; Υπενθυμίζω, ότι οι σοβαροί απαντούν για τους νόμους, με αριθμό μπροστά και χρονολογία κατόπιν. Μετά, έχει και τίτλο. Τελώ εν αναμονή.

            • «άγνοια νόμου δεν συγχωρείται». Θαυμάστε απάντηση σοβαρού σχολιαστή…(λέμε τώρα). Άντε αγόρι μου, πάνε κάνε παρέα στον POLITIS, που όταν πέφτει στο καναβάτσο απαντάει ”εάν ήταν ο Τσίπρας, θα ήταν χειρότερα”.
              Υ.Γ. Αλήθεια που είναι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης