"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Σκληρές δηλώσεις Σούλας Μερεντίτη για Σάκη Παπαδόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον του τρικαλινού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Σούλα Μερεντίτη, μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6. Σχολιάζοντας προηγούμενες δηλώσεις του βουλευτή, στον ίδιο σταθμό, ότι «όσοι από το χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν επιθυμούν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η «ουρά» της Ν.Δ και του Βενιζέλου» έκανε λόγο για «περίσσευμα αλαζονείας, θράσους και τυχοδιωκτισμού».

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:  «Περίσσευμα αλαζονείας, θράσους και τυχοδιωκτισμού όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ότι όσοι δεν επιθυμούν συνεργασία με το κόμμα του είμαστε η «ουρά» της ΝΔ., και του Βενιζέλου. Με ανεύθυνους και τυχάρπαστους ανθρώπους σαν τον κ. Παπαδόπουλο που συνεργάζονται δύο χρόνια με τον Καμμένο, δεν θέλουμε καμία ανάμιξη. Καμία επαφή με ανθρώπους που έκαιγαν την Αθήνα και μιλούσαν για Grexit, γιατί αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μόνο εκτελεστικό απόσπασμα. Ακόμα κι αν μας ζητάνε κάθε μέρα συγνώμη, και πάλι δεν ξέρω αν θα σκεφτώ αν μπορούμε να έχουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι η ντροπή της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, και να μη ξεχνά ότι εμείς ως ΠΑΣΟΚ τον είχαμε στηρίξει για να κατέβει υποψήφιος Νομάρχης το 2006».
Από την πλευρά του ο Χρόνης Αγορίτσας, πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης των ΑΝΕΛ σημείωσε «είναι δικαίωμα του κ. Παπαδόπουλου να λέει ότι θέλει, Δημοκρατία έχουμε ότι θέλει λέει ο καθένας, όπως ο καθένας ξέρει ότι ο κ. Καμμένος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον κ. Τσίπρα. Από εκεί και πέρα αν ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος θέλει να συνυπάρξει με την διαπλοκή, γιατί ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχουν ταυτιστεί με τη διαπλοκή στη χώρα μας, τότε ώρα του καλή».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Σουλα!
    Να αγιασει το στοματακι σου.
    Γιατί …τη θεσουλα σου την έπιασε ο Σάκης στη Βουλή και τον εκπαιδευσατε καλά στο ΠΑΣΟΚ !

  2. Ερωτικο καβγαδακι ειναι μαζι στηριζουν τα μνημονια…και αν χρειαστει θα κυβερνησουν και μαζι αν το ζητησει η ΜΕΡΚΕΛ…

  3. Αγαπητή κα Μερεντίτη, γιατί στεναχωριέσε; Οταν ο Σακης Παπαδόπουλος συνεργάστηκε με τον κο Πατραμάνη και τον βγάλατε νομαρχιακό σύμβουλο , γιατι ψήφους δικούς του που να εύρισκε! ήταν καλά ; Μέτά όταν ξανασυνεργασθήκατε μαζί του και τον πήρατε στην πλάτη σας για να τον κάνετε νομάρχη και με το μισό ΠΑΣΟΚ μέσα στο ψηφοδέλτιο του ήταν καλά; Δεν τον είχατε πάρει χαμπάρι οταν συνεργάστηκε με την δεξιά στην κυβέρνηση Τζανετάκη για να τιμωρήσει το βρώμικο ΠΑΣΟΚ; Εδώ ο άνθρωπος κοροίδεψε όλόκληρο και έμπειρο ΚΚΕ όταν τον είχε για τοπικό γκεσέμι, και θα γλιτώνατε εσείς; Τώρα σας λέει εσας της δημοκρατικής παράταξης ουρά της δεξιας, αυτος που αποδέχθηκε να σέρνεται πίσω από τους ΑΝΕΛ. Τόσο αγωνιστης, τόσο αριστερός ,τοσο πρώην κομμουνιστής. Κα Μερεντίτη δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με την επιτομή του οπορτουνιστή. Απλώς θυμίσου την άποψη της Κωνσταντοπούλου, για τον άντρα αυτόν. Με πολύ μικρό α, παρακαλώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης