"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Σκληρή επίθεση του ΚΚΕ στον Σάκη Παπαδόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στήριξη στην κυβέρνηση (από τον κ. Σάκη Παπαδόπουλο)  μετά  θεαματικών  κυβιστήσεων*

 * (κυβίστηση: κοινώς αποκαλούμενη και  κωλοτούμπα, μεταφορικά η αλλαγή πολιτικής στάσης )

Μεγάλο εύρος του υποκριτικού του ταλέντου ξεδίπλωσε μέσα σε λίγες ώρες  ο συντοπίτης  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλος για να μας αποδείξει την αφοσίωσή του στην κυβέρνηση και την πολιτική της. Βέβαια , το σενάριο στην παράσταση  των θεαματικών του αναδιπλώσεων είναι πατροναρισμένο από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, -με  την πιστοποίηση της ΕΕ-  γι’ αυτό άλλωστε και ο κ. Παπαδόπουλος θα τη στηρίξει μέχρις εσχάτων όπως δήλωσε.

Ξεκινώντας  από το πρωί της Πέμπτης, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, εντυπωσίασε με τις πολιτικές του κορώνες περί παραίτησης , ακολουθώντας τη γνωστή παραπλανητική τακτική των «διαφοροποιήσεων» από τα κυβερνητικά μέτρα.

Λίγη ώρα αργότερα   αναπαρήγαγε το βασικό  επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης για το «καλό» μνημόνιο που εφαρμόζει, απέναντι στο «κακό» μνημόνιο των δανειστών και της δήθεν σκληρής  διαπραγμάτευσης. Παρέβλεψε  ,βέβαια, τα κολοσσιαίου μεγέθους αντιλαϊκά μέτρα που έχει καταρτίσει η κυβέρνησή του  και  θα προστεθούν στα μέτρα των προηγούμενων μνημονίων.

Στη συνέχεια εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση , η οποία  για λογοτεχνικό εμπλουτισμό  περιλάμβανε  και το γνωστό παραμύθι για την ΕΕ που αλλάζει και οδεύει  στον ουμανισμό!!!

‘Όμως, ακόμη και οι πιο ωραίες παραστάσεις κάποτε  τελειώνουν . Έτσι,  με το τέλος της ανακοίνωσης  φτάνουμε στη φάση της προσγείωσης από τις θεαματικές αναδιπλώσεις  και στο δια ταυτα της υπόθεσης , που επισφαγίζεται με τη φράση:  «Θα είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση, την οποία στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις…»  

Προφανώς,  ζήλεψε τη δόξα σειράς συναδέλφων του που το πρωί αναθεμάτιζαν και το βράδυ ψήφιζαν …έστω και με πόνο ψυχής.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης