"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Σκληρή κόντρα για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων – Το ψηφοδέλτιο του Άγγελου Κόντου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εναρκτήριο λάκτισμα του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων με την κατάθεση των υποψηφιοτήτων και τις επόμενες μέρες προβλέπεται σκληρή κόντρα.

Παραθέτουμε παρακάτω ονόματα γιατρών τα οποία συμμετέχουν ή στηρίζουν το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου προέδρου Άγγελου Κόντου.

Την ίδια ώρα η παράταξη της υποψηφίας προέδρου Μαρίας Γιαγιάκου συνεχίζει τους “μυστικούς δείπνους” και είναι εντυπωσιακή η στάση της να μη διαρρεύσουν ονόματα γιατρών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

Στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Κόντου συμμετέχουν οι γιατροί : Γιώργος Παπαγεωργιου, Σπύρος Περίφανος, Γιώργος Αράπης, Άγγελος Ζορμπάς, Μαρία Μούσια, Φώτης Καραπάνος, Πάρις Ρεπούσης, Δωροθέα Βουτσελά, Κώστας Σφύρης, Δημήτρης Λιάκος, Βιολέτα Ροκά, Χαρά Καλιώρα, Σόλων Κωτούλας, Στέργιος Μπαλοδήμος, Ευαγγελία Τριγώνη, Σταύρος Χιώτης, Λευτέρης Καραγιώργος, Πάρις Πλιάτσικας, Χρήστος Κωτούλας, Βασιλική Παλλαντζά, Γιώργος Βαλκανιώτης, Περικλής Στοφόρος, Αλέκος Κρητικός.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συστράτευση για ολο το κοινωνικό,οικονομικό και ΝΔκρατικό κατεστημένο…Αλλά αρκετά “σιτιμένο” ψηφοδέλτιο…οι περισσότεροι είναι απόστρατοι του εργασιακού-ιατρικού βίου..Αλλά περιμένουμε με αγωνία και το ψηφοδέλτιο της αντίπερας όχθης προκειμένου να το αξιολογήσουμε…Αλλά βλέποντας το “κυβερνών”ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν σίγουρο ότι το”αντιπολιτευόμενο” ψηφοδέλτιο θα είναι μακράν καλύτερο..

  2. Αποφασίσανε έναν απαξιωμένο Ιατρικό Σύλλογο να τον αναβαθμίσουν τα γεροντοπαλίκαρα της ΝΔ..Υπάρχει βέβαια και ενας ξόφαλτσος πασοκοσυριζαίος..φως να είναι και ας είναι πράσινο,γαλάζιο,κοκκινο…αλλά και οι “μυστικοί δείπνοι”ας τελειώσουν κάποτε…

  3. Πολύ μεγάλη η ανανέωση στο κατεστημένο του Ιατρικού Συλλόγου! Μέσος όρος ηλικίας 70 plus! Μετά τους ενοχλούν τα νέα τα παιδιά που κατεβαίνουν με την αντίπαλη παράταξη!
    Μπορεί να είναι 70 plus, αλλά τουλάχιστον είναι με την πρόοδο! Πόσο γρήγορα ενώθηκαν οι προοδευτικοί της Δεξιάς με τους προοδευτικούς του ΠΑΣΟΚ για την συνέχιση της προόδου στον Ιατρικό Σύλλογο! Μπράβο Κώτσιο!

  4. Αγαπητή TrikkiPress
    Καλύτερα να ζητήσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο να ανακοινώσει τις υποψηφιότητες επίσημα, ως όφειλε να το κάνει από την Παρασκευή το μεσημέρι που κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες, και όχι να προσπαθεί να τα μαγειρέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο!

  5. Τι φωτιές άναψες…?σφαγή παλαιοκομματικών με νεοκομματικούς…Σε λίγο θα μπουν στον τζόγο και τα πολιτικά γραφεία , οι οικονομικοί παράγοντες και τα “τζάκια” του τόπου…και ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα ψηφοδέλτια..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης