"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Σοκαρισμένη η κοινωνία στο Μαυρομάτι από την είδηση του θανάτου αγοριού 20 μηνών από τον ιό της γρίπης Η1Ν1.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο άτυχος Θωμάς Π. άφησε την τελευταία του πνοή στη Μ.Ε.Θ. του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης

Το μικρό παιδί νοσηλευόταν τα ξημερώματα της 2ας Μαρτίουστη Θεσσαλονίκη όταν και μεταφέρθηκε εκεί από το νοσοκομείο Τρικάλων όπου, παιδίατρος του νοσοκομείου διέγνωσε την σοβαρότητα της κατάστασή του και συνέστησε την μεταφορά του, αρχικά στο νοσοκομείου Λάρισας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Το 20 μηνών αγοράκι νοσηλεύτηκε διασωληνωμένο για τρεις εβδομάδες, αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου.


Σοκαρισμένη η οικογένεια

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια έχει ένα ακόμη κοριτσάκι 6 ετών και είναι σοκαρισμένη από την ατυχία που χτύπησε την οικογένειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα που διαγνώστηκε ο Η1Ν1 στον 20 μηνών Θωμά, πρώτα είχε αρρωστήσει το κοριτσάκι τους, το οποίο πήγαν στον παιδίατρο του ίδιου νοσοκομείου. Γυρίζοντας στο σπίτι, βρήκαν το αγοράκι να έχει 40 πυρετό, ενώ αυτό ήταν το πρώτο σύμπτωμα μιας και μέχρι τότε έδειχνε ότι ήταν πολύ καλά στην υγεία του.

Έτσι, το πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο και όταν ο παιδίατρος τους είπε ότι πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και ότι η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, έπεσαν από τα σύννεφα.

Η κηδεία του

Η κηδεία του μικρού Θωμά θα γίνει την Κυριακή στο Μαυρομάτι, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι η θέληση της οικογένειας είναι να γίνει σε στενό κύκλο για να να ταραχθεί το άλλο τους παιδί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης