"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Σοκ! Πτώση ασανσέρ στην Εφορία του Βόλου – Τραυματίστηκαν τρία άτομα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα μετά τις 10 το πρωί στην Εφορία του Βόλου όταν «έπεσε» ασανσέρ, από την πλευρά της οδού Ξενοφώντος.

Το ασανσέρ βρισκόταν σε κάθοδο από τον τρίτο όροφο με προορισμό τον πρώτο. Ωστόσο, όταν έφτασε στον πρώτο όροφο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε σε κίνηση ελεύθερης πτώσης με αποτέλεσμα να πέσει στο φρεάτιο. Στο εσωτερικό του θαλάμου επικράτησε πανικός. Οι επιβαίνοντες – έξι άτομα συνολικά – έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον και, όπως έγινε γνωστό, τρία άτομα απεγκλωβίστηκαν έχοντας τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Αμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική και επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο ασανσέρ.

Στο σημείο, επίσης, μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε στους τραυματίες και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τα ασανσέρ πρέπει να αντικατασταθούν

Στο μεταξύ εργαζόμενοι στην Εφορία ανέφεραν ότι συνεχώς παρατηρούνται βλάβες στα ασανσέρ και στις δύο εισόδους της εφορίας και πολλές φορές έπεσαν εργαζόμενοι αλλά και φορολογούμενοι, αλλά και καθαρίστρια του κτιρίου. Η συντήρηση γίνεται κανονικά και ο συντηρητής μετά την αποκατάσταση των βλαβών αναφέρει ότι όλα καλά, αλλά «τίποτα δεν δουλεύει σωστά». Μάλιστα η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιβεβαιώνει τις βλάβες καθώς καλείται συχνά-πυκνά να απεγκλωβίσει κόσμο.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης