"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Σοκ στα Τρίκαλα: Με «δόλωμα» ένα σκυλάκι ασέλγησε σε τέσσερις ανήλικες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προθεσμία 48 ωρών ζήτησε και έλαβε ο 60χρονος τρικαλινός που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 4 ανήλικα κορίτσια.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως δηλώνοντας αθώος,παρότι αρχικά φέρεται να είχε ομολογήσει τις πράξεις του στην απολογία του στην Αστυνομία.

Προσωρινά παραμένει κρατούμενος και την Τετάρτη αναμένεται να γίνει η τελική του απολογία.

Σάλο έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα η αποκάλυψη ότι τέσσερα ανήλικα κοριτσάκια φέρονται να έπεσαν στα «δίχτυα» ενός αδίστακτου 60χρονου παιδόφιλου, ο οποίος τα παρέσυρε στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε χρησιμοποιώντας ως «δόλωμα» ένα κουταβάκι που είχε στην κατοχή του!

Ένα από τα κορίτσια διηγήθηκε στους γονείς του τι έκανε σε βάρος του και σε βάρος των άλλων τριών ο φερόμενος ως δράστης και εκείνοι αμέσως κατήγγειλαν τον 60χρονο στην Αστυνομία, ενώ ενημέρωσαν και τους γονείς των υπόλοιπων κοριτσιών που και εκείνοι έσπευσαν να υποβάλλουν μήνυση εναντίον του. Άνδρες της Ασφάλειας προσήγαν τον παιδόφιλο, ο οποίος αρνήθηκε ότι έκανε κάτι κακό στις ανήλικες.

Ωστόσο, η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος έδωσε εντολή να εξεταστούν τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή, πριν προχωρήσει στην άσκηση δίωξης σε βάρος του 60χρονου.

protothema

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης