"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Σούλα Μερεντίτη : Αν ανοίξει το ψηφοδέλτιο ο Καΐκης θα γίνει μεγάλο μπαμ …

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Εμείς το 1982 με τον Θανάση Τριγώνη τρομάξαμε να κερδίσουμε τον Τακη Παπανικολάου του ΚΚΕ που είχε υποψηφίους και από άλλους χώρους” επισημαίνει στην TrikkiPress η κ. Σούλα Μερεντίτη . Η πρώην βουλευτής εκτιμά ότι αν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαιων Γιώργος Καϊκης “ανοίξει το ψηφοδέλτιο και σε ανθρώπους που ενδεχομένως προέρχονται από άλλους χώρους , τότε όλα είναι ανοιχτά ” .

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τάκης Παπανικολάου
στις δημοτικές εκλογές του 1982 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων χάνοντας τη δημαρχία από τον Αθανάσιο Τριγώνη αφού έλαβε ποσοστό 49,38% (έχασε με διαφορά 179 ψήφων).

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να έχεις άποψη είναι θεμιτό,
    αλλά να το παίζουν αυθεντίες κάτι ξεχασμένοι που αν ζητήσουν σταυρό ούτε διαχειριστές στην πολυκατοικία τους δεν βγαίνουνε, είναι αστείο

  2. Δεν έχει άδικο η κυρία (θε)Σούλα.Υπάρχει ένας αριθμός ατόμων που δεν φαντάζεσαι,όστις έχει εξειδικευτεί στις εκλογές τόσο,όσο να βγάζει το αποτέλεσμα ακριβώς.Λέγονται εκλογομάγειροι και κάθε Νικολακόπουλος κλπ.ωχριούν μπροστά τους.Αποτελούν το τίμημα της …Δημοκρατίας.Διότι φίλε μου,δεν μπορεί να μην έχεις τίμημα.Πλερώνεις για να έχεις.Δημοκρατία.(χε χε).
    Η ΑΑΔΕ πρέπει να τους δώσει ΚΑΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης