"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ , κέρδισε στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό με 1 – 0

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την πρώτη αλλά και σπουδαία νίκη σε δύσκολη έδρα έκανε ο Α.Ο. Τρίκαλα στην 3η αγωνιστική της φουτμπολ λιγκ κερδίζοντας στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό με 1-0. 

Αλλαγές στην άμυνα, με τον Σιδεράκη κάτω από την εστία για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟΤ και τους Γκόλια, Πίντο , Λαμπάκη, Στογιάνοβιτς και Γιαννιτσάνη στο βασικό σχήμα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με δύο ευκαιρίες από πλευράς Αχαρναϊκού και με πρωταγωνιστή τον διεθνή με την Κένυα Πολ Γουέρε. Στο 6΄ ένα φάουλ που χτύπησε απέκρουσε την μπάλα ο Σιδεράκης και στο 13΄ ένα σουτ με την μπάλα να περνά άουτ.
Tα Τρίκαλα δεν απείλησαν στα πρώτα 25΄ με τους γηπεδούχους και πάλι να δοκιμάζουν ένα μακρινό σουτ άστοχο με τον Μάρη.
Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε δύναμη καθώς οι γηπεδούχοι έχουν δύσκολη έδρα. Τα Τρίκαλα δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά αλλά και δεν είχαν και ευκαιρίες. Άσχημος και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν βοήθησε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα των Τρικάλων πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε την καλή της στιγμή.
Στο 40΄ο Στογιάνοβιτς σούταρε με δύναμη, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα αλλά ο Σωτηράκος με το κεφάλι την έβγαλε κόρνερ.
Και στο 44΄ ο Πλαβούκος έστειλε άουτ την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε στην εστία του Σιδεράκη.

Το 0-1 στο 52΄

Με γκολ στις αρχές του ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και αυτό το σημείωσε ο ΑΟΤ. Ο Γιαννιτσάνης σέντραρε, ο Κουσκουνάς άφησε την μπάλα για τον Μπαϊκαρά και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πλασάροντας εύστοχα.

Προηγούμενα και στο 48΄ ένα φάουλ με τον Γκόλια από πλευράς ΑΟΤ , μπλόκαρε την μπάλα ο Αποστολίδης.
Καλύτερα τα πατήματα ο Α.Ο. Τρίκαλα στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 78΄ με τον Γουέρε να κάνει σέντρα σουτ και τον Σιδεράκη με διπλή προσπάθεια να πιάνει την μπάλα.
Απάντησαν τα Τρίκαλα με βολέ του Ριζογιάννη. Η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Αποστολίδη.
Πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο ο Αχαρναϊκός στα τελευταία λεπτά αλλά οι του ΑΟΤ κράτησαν το υπέρ τους σκορ σχετικά εύκολα.

Αχαρναϊκός (Μίλος Κόστιτς) : Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Μάρης, Πλαβούκος, Τζέφερσον (46΄Ματσούκας), Γουέρε, Ντούνγκα (75΄Τζιώρας).

Α.Ο. Τρίκαλα ( Γιώργος Γεωργιάδης) : Σιδεράκης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Λεάντρο Πίντο, Μουμίν, Στογιάνοβιτς (85΄Σερτζίνιο), Μπαϊκαρά (90΄Σαρακατσάνος) , Γιανντσάνης, Κουσκουνάς (61΄Μίνγκας).

Διαιτητές: Τσαγκαράκης (Χανίων), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Σίπκας (Σάμου), 4ος Κακριδής (Κορινθίας).

Κίτρινες κάρτες: Tζέφερσον (Αχαρναϊκός), Βέρτζος (ΑΟΤ), Τσεμπερίδης ( Αχαρναϊκός), Γιαννιτσάνης ( ΑΟΤ), Μίνγκας (ΑΟΤ), Μπαϊκαρά ( ΑΟΤ)

trikalasportiva

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης