"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Σπουδαία κίνηση από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δίνουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια ακόμα σπουδαία κίνηση έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσε με μια του ανάρτηση στο Instagram πως το 50% από τα έσοδο του e-shop που διατηρεί με τα αδέρφια του, το «Antetokounbros Shop -We are all Bros» θα διατεθούν για τη στήριξη των πυρόπληκτων στη χώρα μας.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο MVP των τελικών του ΝΒΑ μέσω της πρωτοβουλίας The GiANT Heart, προσέφερε αρκετά δωμάτια σε πολλά ξενοδοχεία ώστε να μείνουν οι άνθρωποι που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται, ή αναγκάστηκαν να τα αφήσουν πίσω.

Η γιορτή στα Σεπόλια που ακύρωσε για τις φωτιές


Με την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε υποσχεθεί πως θα στήσει μια μεγάλη γιορτή στα Σεπόλια μαζί με το τρόπαιο του ΝΒΑ. Αυτό το event είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη, 3 Αυγούστου, ωστόσο οι φωτιές σε Βαρυμπόμπη, Ηλεία και Εύβοια που είχαν ήδη τον έκαναν να το ακυρώσει σεβόμενος τον πόνο τόσων ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, στο twitter είχε γράψει τότε: «Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά. Εννοείται ότι ακυρώνουμε τη σημερινή γιορτή στα Σεπόλια. Θα ενημερώσουμε για νέα μέρα κ ώρα!». Οι εξελίξεις στη συνέχεια δεν του επέτρεψαν να γίνει ποτέ αυτή η γιορτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης