"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Kαρδιτσιώτικο τσαμπουκά από μικρός και πρωταθλητής από κούνια ~ βίντεο – Στο Προάστιο άφησαν τις γκλίτσες και έπιασαν τις ρακέτες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το προφίλ του Στέφανου Τσιτσιπά από το χωριό καταγωγής του στο Προάστιο Καρδίτσας, έως τον θρίαμβο σκιαγραφεί ο Θοδωρής Σούκας.

Στο χωριό του Στέφανου άφησαν τις γκλίτσες και έπιασαν τις ρακέτες. Όταν αρχίζει το ματς οι τράπουλες στο καφενείο μπαίνουν στο συρτάρι και όλοι στήνονται για να παρακολουθήσουν το καμάρι τους.

Η συγκίνηση μεγάλη. Η περηφάνια ξεχειλίζει και οι ευχές μοιράζονται απλόχερα.

Όλα ξεκίνησαν από το χωμάτινο γήπεδο τένις στο Προάστιο Καρδίτσας, εκεί που ο Στέφανος έφτιαχνε αυτοσχέδιες ρακέτες και ονειρευόταν ότι μια μέρα θα νικήσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Τσαμπουκάς από μικρός λοιπόν και πρωταθλητής από κούνια, με dna αθλητικό, αφού η μητέρα του Γιούλια ήταν κορυφαία τενίστρια στην Ρωσία, ενώ ο παππούς του Σεργκέι Σαλνίκοφ ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής, που είχε κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της  Μελβούρνης το 1956, εκεί που ο Στέφανος γράφει τώρα ιστορία, με τη ρωσική κυβέρνηση να τον τιμά κάνοντας τον γραμματόσημο.

Η μεγάλη του αδυναμία είναι όμως η μικρή του αδελφή, Ελισάβετ, την οποία σύστησε στο κοινό μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγκούτ.

Η Ελισάβετ είναι και η μούσα του στο φωτογραφικό προφίλ που διατηρεί στο facebook. ο Στέφανος λατρεύει την φωτογραφία και απαθανατίζει τις στιγμές από τα ταξίδια του σε κάθε άκρη του πλανήτη. Όταν δεν είναι πολίτης του κόσμου βρίσκει καταφύγιο στην παλιά του γειτονιά του στη Βουλιαγμένη, από όπου ατενίζει το απέραντο γαλάζιο.

Φύση καλλιτεχνική ο Στέφανος αγαπά και την σκηνοθεσία. διατηρεί λογαριασμό στο youtube και μεγαλύτερη του θαυμάστρια είναι η Μαρία Σαράποβα.
Δεν δίστασε μάλιστα να ψαρέψει συνδρομητές σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση!

Δείτε από το 9:45 του βίντεο:

star.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης