"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

«Σταματήστε»!!! (να γελάτε)…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να δείξει τον τσαμπουκά του. Μην νομίζετε ότι είναι τζάμπα μάγκας ο άνθρωπος. Είναι εργατοφάγος κανονικός. Γι’ αυτό λοιπόν ο πρόεδρος της ΝΔ – ο ίδιος που στέκεται σούζα στους δανειστές – προς στους απεργούς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ήταν στακάτος και τσεκουράτος: «Σταματήστε» (!) ήταν η εντολή – διαταγή του κυρίου Κυριάκου. Μετά, δε, την προστακτική, ήρθαν και τα μαθήματα δημοκρατίας από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας… 

Σε ό,τι αφορά στον προκλητικό χαρακτήρα των δηλώσεων – αναρτήσεων του αλλεργικού απέναντι στις απεργίες Μητσοτάκη, παραθέτουμε το σχόλιο του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου στον Real fm (3/3/2017).

Υ.Γ 1: Ως προς το προστακτικόν του ύφους («Σταματήστε») αναφωνούμε κι εμείς μαζί του: Σταματήστε! (να γελάτε)…

Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε.

Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών.

Y.Γ 2: Ας απολαύσουμε και μια πρόσφατη φωτογραφία του «τσαμπουκαλή» με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Είναι φανερό πως μόλις της έχει πει (με τσαμπουκά) «σταματήστε»!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης