"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Σταυρούλα Κόσυβα: ” ΄Ανανδρη η επίθεση στον κ. Παρθένη “

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πέραν της συνδικαλιστικης μου ιδιότητας νιώθω υποχρέωση και σαν απλή υπάλληλος στο ΓΝΤρικαλων και μέλος του Διοικητικοί Συμβουλίου να πάρω θέση σε όσα διαδραματιζονται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο μας..
Θεωρω ΑΝΑΝΔΡΗ την επίθεση στο πρόσωπό του Διοικητη κ.Παρθενη..
Ο συγκεκριμενος ανθρωπος ηρθε με ονειρα στο νοσοκομειο μας..εχει απεραντη αγαπη γι αυτο και τους ασθενεις ..
Σε καθημερινη βαση προσπαθει για την αναβαθμιση του και μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα πετυχε πραγματα που επρεπε να ειχαν γινει ολα τα προηγουμενα χρονια..
Ενισχυσε το νοσοκομειο μας με ιατρικο προσωπικο-προσφατη προσληψη γαστρεντερολογου-..
Δημιουργησε την Πνευμονολογικη κλινικη…
Αναβαθμισε το Αιμοδυναμικο εργαστηριο του νοσοκομειου μας 
Στη συνεργασι μαζι του για το Εσπα..καταλαβα οτι νοιαζεται και ποναει αυτο τον χωρο περισσοτερο και απο το σπιτι του..
ειδα το τρεξιμο..την αγωνια του..την κουραση του προκειμενου να ενισχυθει το νοσοκομειο
με Μοναδα παραγωγης Οξυγονου,Κλιβανο Μολυσματικων αποβλητων,Νεο Αξονικο τομογραφο,λαπαροσκοπικα μηχανηματα,και πολλα πολλα αλλα…οπου με την προμηθεια τους εχουμε τεραστιο οικονομικο κερδος..και αναβαθμιση του νοσκομειου
Απο την πρωτη στιγμη χωρις δισταγμο τα εβαλε με τα μεγαλα συμφεροντα της ιδιωτικης πρωτοβουλιας..Καθαριοτητα,φυλαξη,τεχνικη υπηρεσια…και τα καταφερε..
Η παρουσια του στο νοσοκομειο ειναι σε καθημερινη βαση γνωριζοντας ακομη και τον παραμικρο χωρο του…ενω καποιοι αλλοι δεν ηξεραν κατα που πεφτει η εισοδος των ΤΕΠ..
Ασχοληθηκε με το παλιο κτιριο του νοσοκομειου..καθαρισε τα υπογεια του ..οπου δεν μπορουσε να πατησει ανθρωπος και λημναζαν χρονια αχρηστα υλικα δημιουργωντας πηγη μολυνσης..αρχισε την βαφη του κτιριου εξωτερικα αναδεικνυοντας το..
Ασχοληθηκε με το φαγητο των ασθενων.με το φαγητο των υπαλληλων..εβαλε στοχο την δημιουργια παιδικου σταθμου για τους εργαζομενους…
Αυτα ειναι λιγα μπροστα σ αυτα που εχει βαλει στοχο ..και που σε καθημερινη βαση μας αναλυει και μας προτρεπει να συμβαλλουν ολοι οσοι αγαπουν το νοσοκομειο μακρια απο συμφεροντα..
Στους διαδρομους ακουγεται συνεχως..ακουγεται απο ασθενεις,εργαζομενους…οτι το νοσοκομειο αλλαζει!!
Κι ερχονται τωρα καποιοι -οι οποιοι ξυπνησαν απο τον ληθαργο-να στηριξουν τι????
Τους ιδιωτες??την διαπλοκη??
Αυτους που τοσα χρονια σε ολα τα πηγαδακια και με ολες τις διοικησεις κατηγορουσαν και ζητουσαν την παραδειγματικη τους τιμωρια??εκμεταλλευομενοι την μετακινηση μιας γιατρου αλλα και την τιμωρια καποιου αλλου τα οποια εγιναν με νομιμες διαδικασιες ??
Θα περιμενα δε απο οσους δηλωνουν “αριστεροι”να κρατησουν διαφορετικη θεση ..
απεναντι σε οτι εμπεριεχει διαπλοκη και οικονομικα συμφεροντα…
Το νοσοκομειο μας εχει ανοδικη πορεια..και δεν χωρανε συντεχνιακα παιχνιδια για να μην θιγουν συμφεροντα..
και επειδη καποιοι θα βιαστουν να με πουν ¨”παρθενογεννηση”…το λεω μονη μονη μου..
αν ειμαι “παρθενογεννηση” επειδη στηριζω την καθαροτητα,την αναβαθμιση του νοσοκομειου μας,την αγαπη που δειχνει γι αυτον το χωρο,την εργατικοτητα ,την γνωση ..τοτε τιμη μου!!!!
Και κανουν λαθος μερικοι που πιστευουν οτι ειναι μονος του…εχει μαζι του τον καλυτερο συμμαχο..την ιδια την ΚΟΙΝΩΝΙΑ..!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κοίτα ποιος μιλάει….ο αναμεταδότης των πολιτικών, προσωπικών επιδιώξεων κάθε διοικητή μέσα στο προσωπικό του νοσοκομείου….η συνδικαλίστρια με το βαθύ και καταβρώμικο συνδικαλισμό του ΠΑΣΟΚ,κάπως έτσι χτίζει το στρατό του ο ΣΥΡΙΖΑ στο δημόσιο… με το παλιό “καλό” ΠΑΣΟΚ.. που ξέρει καλά απ αυτά τα κόλπα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης