"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Αβάντα Παπαστεργίου στον Μπέο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο κ. Παπαστεργίου που στις εκλογές του 2019 στην ΚΕΔΕ είχε προβάλει ως ο «μεταρρυθμιστής» που θα αλλάξει το τοπίο στην Αυτοδιοίκηση και τελικώς κατέληξε, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αρχικά τον στήριξε, «ο πιο φιλοκυβερνητικός πρόεδρος της ΚΕΔΕ»,  μετά τις απανωτές ματαιώσεις δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Διοργανώνει από σήμερα 21 έως τις 23 Νοεμβρίου το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στον Βόλο, προκειμένου να ενισχύσει με κάθε τρόπο τον Αχιλλέα Μπέο, από τον οποίο το 2019, κρατούσε, τουλάχιστον φαινομενικά, αποστάσεις. Είναι ενδεικτικό ότι οι φιλικές προς τον δήμαρχο τοπικές εφημερίδες χαρακτηρίζουν τον κ. Μπέο ως τον “οικοδεσπότη που ετοιμάζεται να υποδεχθεί όλη την Ελλάδα”.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου επιθυμεί να ξανακατέβει υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ωστόσο αυτή τη φορά οι πιθανότητες επανεκλογής του είναι ιδιαίτερα μειωμένες. Κι αυτό γιατί αφενός ο δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, εσωκομματικός του αντίπαλος του 2019 , μετά την, κατά γενική ομολογία αρνητική θητεία του, αναμένεται να είναι ενδυναμωμένος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη υποψηφιότητα από το «γαλάζιο» στρατόπεδο. Και αφετέρου είναι βέβαιο ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 η ΝΔ θα χάσει σημαντικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και άλλοι αξιόμαχοι αντίπαλοι από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ).

Ο Παπαστεργίου, που βλέπει να χάνει τη λάμψη του στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, προφανώς και επενδύει και στον όμορο Δήμο του Βόλου, μήπως και ανακτήσει την από καιρού χαμένη πολιτική γοητεία του.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση (GPO) για τον δήμο Τρικκαίων, με αντίπαλο τον «κανέναν», χάνει πάνω από 11 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ποσοστού του 2019 (από 57,4% σε 46,2%). Δηλαδή, βρίσκεται λίγο πάνω από το όριο εκλογής στον α΄ γύρο του 43%, με αποτέλεσμα η ανησυχία του να μεγαλώνει ακόμη και για ήττα στον β΄ γύρο, εφόσον υπάρξει απέναντί του μια σοβαρή υποψηφιότητα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού έφαγε πόρτα από το Μέγαρο Μαξίμου (απορρίφθηκαν μετ’ επαίνων τα αιτήματά του για υποψηφιότητες τόσο για την ευρωβουλή όσο και για την Βουλή) θα φιλήσει ποδιές Μπέικον!

  2. Ο Δήμαρχος ψάχνει να βρει στηρίγματα για την επανεκλογή του στην προεδρία της ΚΕΔΕ…Αλλά αυτή την φορά θα φάει γλαρόσουπα ..τον πήρανε χαμπάρι τι “φούσκα” είναι..τα επικοινωνιακά τερτίπια του ,αυτή την φορά δεν θα πιάσουν..

  3. Δυστυχώς ζούμε στην εποχή της λαμογιάς.. Υμνουν και δοξάζουν την διαπλοκή, το ψέμα, την απατεωνιά.. Μέχρι να πέσουμε από τα σύννεφα και άτομα που τα έχουμε θεοποιήσει, τους έχουμε ηρωοποιήσει, να αποδεικνύονται κοινοί απατεώνες..Δυστυχώς το πολιτικό μας σύστημα είναι τόσο διαβρωμένο και τελικά αυτοί που επιβιώνουν είναι οι διακινητές των
    υπογείων ρευμάτων, οι φορτωμένοι με ευρώ, η οικογενειοκρατία, οι θαμώνες μασονικών στοών, οι κλέφτες ψυχών και δημοσίου πλούτου, οι ψεύτες με το προσωπείο του έντιμου και του ηθικού, οι μεγαλόσταυροι, οι γλυφτοσάλιγγες, οι άνθρωποι που η δύναμη τους είναι τα κομματικά ένσημα και ας είναι ανίκανοι και τεμπέληδες, τα πληρωμένα τσιράκια των ΜΜΕ..αν δεν ανήκετε σε καμία από αυτές τις κατηγορίες είσαστε καταδικασμένοι να αποτύχετε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης