"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Στα Τρίκαλα αύριο Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

tsipras2

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έλθει στην πόλη μας αργά απόψε το βράδυ ενώ αύριο το πρωί της Κυριακής θα συναντηθεί με εκπροσώπους συλλόγων κτηνοτρόφων του νομού μας. Θα δοθεί, έτσι, η έμφαση σε μια πτυχή του αγροτικού τομέα, ο οποίος στην προεκλογική ατζέντα σχεδόν ξεχάστηκε, ενώ φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει βαρύτητα.
Αμέσως μετά, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ομιλία προς τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, που λειτουργεί στη γωνία των οδών Βύρωνος και Κανούτα.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Πριν από λίγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του Σύριζα έδωσε στην δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση :

Από τα Τρίκαλα για την μεγάλη νίκη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Το κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα θα επισκεφτεί αύριο Κυριακή στις 10:30 ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τους κτηνοτροφικούς φορείς των Τρικάλων, θα ενημερωθεί διεξοδικά για τα προβλήματα της παραγωγικής δραστηριότητας της περιοχής, ενώ θα παρουσιάσει και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση της αγροτικής οικονομίας.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα απευθυνθεί στους πολίτες των Τρικάλων καλώντας τους να δημιουργήσουν το μεγάλο ρεύμα αλλαγής που έχει ανάγκη η χώρα. Μία εβδομάδα πριν από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θα ηγηθεί της μεγάλης προσπάθειας για την καθαρή επικράτηση και θριαμβευτική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και στα Τρίκαλα.

Η Ελπίδα έρχεται, η Ελλάδα προχωράει, η Ευρώπη αλλάζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης