"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Στα Τρίκαλα “Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια” – Πρωτοφανής πανελλαδικά απόφαση του Σύριζα Τρικάλων απόσυρσης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην απόσυρση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων αποφάσισε σήμερα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων! Μια πολιτική γκάφα ολκής και μια απόφαση εγκληματική για την πορεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και την πολιτική έκφραση των προοδευτικών δυνάμεων των Τρικάλων.   

Μια απόφαση κόντρα στα συμφέροντα του κυβερνώντος κόμματος και της ευρύτερης δημοκρατικής προοδευτικής συμμαχίας.

Μια απόφαση που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την διαιώνιση της εξουσίας του νυν Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και ορισμένα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, τα οποία σκοπεύοντας στην εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και ιδιοτελών και μόνο στοχεύσεων, δεν διστάζουν να συμμαχούν στο ημίφως με εξωγενείς πολιτικούς παράγοντες, προκειμένου να υπονομεύσουν το πολιτικό εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Και είναι τόσο αλλοπρόσαλλη η πολιτική τους στα αυτοδιοικητικά, που στον μεν Δήμο Τρικάλων επικροτούν την σύγκλιση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, προφανώς λόγω χημείας και προσωπικών στρατηγικών, στη δε Περιφέρεια την υπονομεύουν αφού δεν μπορούν να «καπελώσουν»  τον υποψήφιο των προοδευτικών δυνάμεων κ. Τσιλιμίγκα.

Είναι τόση η δημοκρατικότητα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, που αφαιρεί από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη το δικαίωμα του να επιλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες του από μία λίστα υποψηφίων που του προσκόμισε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ!       

       Η απόσυρση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων από το ψηφοδέλτιο του κ. Τσιλιμίγκα, την στιγμή που οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ των άλλων Νομών της Θεσσαλίας συμμετέχουν κανονικά στο ενωτικό εγχείρημα του κ. Τσιλιμίγκα, μαρτυρά την πολιτική ανεπάρκεια της  τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων στην οποία έχουν εισχωρήσει στοιχεία, που σκοπό και μόνον έχουν την προσωπική τους καριέρα, αδιαφορώντας για τη βούληση των προοδευτικών πολιτών που εκφράστηκαν πολιτικά μέσου του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προλαβαινουν αραγε να αποσυρουν κι αυτους απο τον συνδυασμο του Κρεμμυδα,να τελειωνουμε μια και καλη με το Προοδευτικο Μετωπο?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης