"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Στα Τρίκαλα η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου  

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Σε μία περίοδο που όλα δείχνουν πως ο εργασιακός μεσαίωνας είναι μπροστά μας η επίσκεψη το ερχόμενο Σάββατο της κ Αντωνοπούλου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Η “Νεοϋρκέζα” Ράνια Αντωνοπούλου ειναι γνωστή στους ακαδημαϊκούς κύκλους αλλά σχεδόν άγνωστη στο ευρύ κοινό. 

Ανέλαβε το βαρύ χαρτοφυλάκιο ως Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας δίπλα στον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, υπεύθυνη για θέματα ανεργίας. 
 

Ποια είναι η Ράνια Αντωνοπούλου

Η Ράνια Αντωνοπούλου είναι καθηγήτρια στο Bard College, διευθύντρια του τμήματος έρευνας για την ισότητα των φύλων του Levy Economics Institute στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ και ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Εργασίας. Έχει δημοσιεύσει τις μελέτες της σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως το Journal of Income Distribution, Feminist Economics Journal, Eastern Economic Review και σε βιβλία, και έχει παρουσιάσει τις εργασίες της σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και επιτροπές των Ηνωμένων Εθνών. 

Έχει διατελέσει καθηγήτρια Οικονομικής Επιστήμης στο New York University, επισκέπτρια καθηγήτρια στο Barnard College, Columbia University και εμπειρογνώμων στα Ηνωμένα Έθνη και στο Διεθνή Οργανισμό Εργασίας. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος ΜΑ και PhD απο το Πανεπιστήμιο New School for Social Research, ΗΠΑ. 

Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η πολιτική απασχόλησης, η ισότητα των φύλων και η πολιτική καταπολέμησης φτώχειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης