"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Στα Τρίκαλα το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Ν.Τρικάλων και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος πραγματοποιούν το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους στην καρδιά της Ελλάδας, στον νομό Τρικάλων και σας προσκαλούν σε ένα τριήμερο επιμορφωτικών, γευστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων!

Η μεγάλη στιγμή για τον κλάδο των Ζαχαροπλαστών έρχεται το Μάιο του 2022 στα Τρίκαλα με την πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος.

Η ανάληψη της διοργάνωσης του συνεδρίου από το Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Ν.Τρικάλων, θα αποτελέσει αφορμή να συναντηθούν επαγγελματίες από όλη τη χώρα και όχι μόνο, να βάλουν τις βάσεις για σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο και να απολαύσουν ένα τριήμερο, “ωδή” στις γλυκές δημιουργίες!

Το χρονικό διάστημα από 27/5/2022 έως 29/5/2022 θα πραγματοποιηθεί το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ) στη πόλη των Τρικάλων με το Σωματείο των Γαλακτοζαχαροπλαστών της περιοχής να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων.

Το 25ο Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα :

●της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σε συνδιοργάνωση:

●του Δήμου Τρικκαίων  

●του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Αναμένεται να προσελκύσει όχι μόνο το εθνικό ενδιαφέρον, αλλά και των γειτονικών χωρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης