"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Τρίκαλα – “DEUX AMIS” στην πλατεία Δεσποτικού μια νέα πολύ όμορφη πρόταση εξόδου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δύο φίλοι, ο Άγγελος Ευαγγελόπουλος και ο Βασίλης Γκαρλιάς, με τη βοήθεια του Δημήτρη Καρουσιώτη, chef του “Βαρούλκο” δημιούργησαν στην πλατεία Δεσποτικού μια νέα πρόταση εξόδου που – όπως και οι ίδιοι λένε – απευθύνεται: “Από φίλους, για φίλους και…όχι μόνο!!!

Οι δύο φίλοι, από όπου και το όνομα του χώρου “DEUX AMIS”, σας προσφέρουν καθημερινά καφέ και γλυκά που παρασκεύαζονται από εκλεκτά προϊόντα και αφήνουν στον ουρανίσκο μια σπιτική αίσθηση.

Σας προτείνουν να δοκιμάσετε τον καφέ τους (illy) που προσφέρεται με σπιτικά μπισκότα και σοκολατάκια. Για δεκατιανό σας προτείνουν σπιτική γκρανόλα με φρέσκα φρούτα, σάλτσα φράουλας με μέλι ή σιρόπι αγαύης ή μια μπάρα δημητριακών από ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, βρώμη, ταχίνι και μέλι. Δροσιστείτε με σπιτική λεμονάδα με στέβια, φυσικούς χυμούς και smoothies. Δοκιμάστε ένα από τα γλυκά που προτείνουν, όπως κέικ καρότου, brownies με ρευστή μαύρη σοκολάτα, τιραμισού, προφιτερόλ, πάβλοβα, εκλέρ και επιλέξτε μια από τις τάρτες…!!!!!! Όλα σπιτικά.

Αν πεινάτε, φάτε ένα από τα sandwiches με τόνο, σολομό, αβοκάντο με καπνιστή μπριζόλα… συνοδεύοντας τα με ένα ποτήρι κρύα μπύρα ή κρασί.

Για να το γνωρίσετε καλύτερα δεν μένει παρά να το επισκεφτείτε στην πλατεία Δεσποτικού από νωρίς το πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης