"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Στα χέρια της αστυνομίας 43χρονος Τρικαλινός επιχειρηματίας για κοκαΐνη και όπλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τις κατηγορίες της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράβασης του Νόμου περί όπλων, συνελήφθη στα Τρίκαλα 43χρονος επιχειρηματίας, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σήμερα το μεσημέρι.

Πολυήμερη παρακολούθηση του 43χρονου, ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ που διατηρεί στα Τρίκαλα, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων στην σύλληψή του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 110,3 γραμμαρίων, καθώς και χρηματικό ποσό άνω των 85.000 ευρώ. 

Ο 43χρονος κατελήφθη, αρχικά, να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους (31,4) γραμμαρίων καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στοσπίτι του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 79,1 γραμμαρίων, 25 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, μία ζυγαριά, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), ένα κινητό τηλέφωνο και συνολικό χρηματικό ποσό 85.145 ευρώ, το οποίο φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να προέρχεται από την πώληση της ναρκωτικής ουσίας. 

Κατασχέθηκε, επίσης, το όχημα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, μαζί με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης