"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Στην “αντεπίθεση” το ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεδρίασε για πρώτη φορά ζωντανά  από την σύσταση της, η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής,  σε ανοιχτό χώρο με ασφάλεια, καθ’ ότι  όλα τα μέλη έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις των εμβολίων. Κι αυτό δείχνει την συναίσθηση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία.

Γιατί όσες επιφυλάξεις κι αν έχει κάποιος, παρά τις παλινωδίες και  αντιφάσεις της κυβερνητικής πολιτικής που εξοργίζει τους πολίτες,  οφείλουμε να προτάσσουμε την κοινωνική ευθύνη απέναντι στον ατομικισμό. Μόνο έτσι η κοινωνία εξελίσσεται και πάει μπροστά.

Το  Κίνημα Αλλαγής καλεί  τους πολίτες να ξεπεράσουν τον φόβο τους, να κρύψουν τον θυμό τους και να κλείσουν τα αυτιά τους στον λαϊκισμό κάποιων κομμάτων που ακόμη κι ένα θέμα δημόσιας υγείας προσπαθούν  να το εκμεταλλευτούν πολιτικά πατώντας σε δύο βάρκες.

Όλοι και όλες, εμβολιασμένοι,  για να ξανακερδίσουμε την ελευθερία μας Μια συνεδρίαση από τα παλαιά  με πολιτική συζήτηση, αποφάσεις και ομόφωνη απόφαση για ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων  ώστε το Κίνημα Αλλαγής με άλλους συσχετισμούς να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην τοπική κοινωνία και στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Το χρωστάμε στους πολίτες που ακόμη και τώρα, θυμούνται με νοσταλγία τις καλύτερες μέρες του ΠΑΣΟΚ, τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που μέχρι σήμερα εξυπηρετούν τους πολίτες, τα μεγάλα έργα που άλλαξαν την χώρα, την  περήφανη εξωτερική πολιτική, το κοινωνικό κράτος. Το χρωστάμε στην ιστορία μας που όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να μας την πάρουν.

Η ΝΕ αποφάσισε

Α) να ξεκινήσει περιοδείες στα χωριά του νομού, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας απέναντι στην πανδημία,  για να ακούσει και αναδείξει τα τεράστια προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Μαζί με τα μέλη της Ν.Ε θα συμμετέχουν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης ώστε να αναδειχθούν θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Β) Ανασυγκρότηση των δημοτικών οργανώσεων με ανασύνθεση των Συντονιστικών Επιτροπών.

Γ) Δημιουργία Δημοτικών Παρατηρητηρίων σε όλους του Δήμους για δημοκρατικό έλεγχο  των Δημοτικών Αρχών και ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων. 

Δ) Πολιτικές Εκδηλώσεις για ενημέρωση μελών και φίλων ανάλογα με τις συνθήκες δημόσιας υγείας

Επίσης όλα τα μέλη συμφώνησαν, ενόψει της εσωκομματικής διαδικασίας για ανάδειξη προέδρου, η Ν.Ε. να διευκολύνει  όλους τους υποψήφιους να απευθυνθούν στα μέλη και τους φίλους, να εγγυηθεί  ότι η εκλογική διαδικασία θα εξελιχθεί σε Γιορτή της Δημοκρατίας με μεγάλη Συμμετοχή, Ενότητα και Συντροφικότητα  ώστε να δώσει προοπτική αισιοδοξίας για τη επόμενη μέρα όποιος-α,  κι αν εκλεγεί πρόεδρος.  

ΝΕ ΚΙΝΑΛ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης