"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Στην εποχή μας……. Ένας φτωχός θα μας σώσει

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Το θεατρικό εργαστήρι <<Σία Φαράκη>> του Εκπολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου Καλυβίων Ε.Λ.Ο.Κ. διοργανώνει μια φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για τον Σύλλογο ΦΛΟΓΑ στις 7 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων στις 8.00μ.μ. Η είσοδος είναι 2 ευρώ.

Το έργο λέγεται << Ένας φτωχός θα μας σώσει>>. Είναι μια κωμωδία καταστάσεων στην οποία συμμετέχει το εφηβικό τμήμα του εργαστηρίου με παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου από πολλά σχολεία των Τρικάλων.

Το έργο αν και κωμωδία θίγει θέματα όπως ο ρατσισμός, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες λόγω της κρίσης, οι σχέσεις και η επικοινωνία των ανθρώπων. Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι να έρθει κοντά στην νεολαία, να διασκεδάσει αλλά και να προβληματίσει και να εγείρει το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, ειδικά για το Σύλλογο Φλόγα που έχει σχέση με παιδιά.

Λίγα λόγια για το έργο

Τα πλούτη δεν κρύβονται, ή δεν θέλουν να κρύβονται, γιατί στο κάτω-κάτω για αυτόν τον λόγο υπάρχουν! Για να φαίνονται…..

Η έπαυλη του μεγαλέμπορου και το φτωχικό του καθηγητή συνορεύουν!

Αυτό είναι και η <<καταστροφή>> για την οικογένεια του πρώτου.

Δεν μπορούν να το ανεχθούν. Τους ρεζιλεύει! Κάτι πρέπει να γίνει!

sia 1

Εμφανίζονται οι μαθητές :

Αγγέλης Στέφανος( Γυμν. Μ. Καλυβίων), Αλεξόπουλος Γιώργος ( 2ο Λύκειο), Βελέντζα Κέλλυ ( 2ο Λύκειο), Γάλλος Νίκος (Μουσικό Γυμνάσιο),

Γερογιάννη Μαρία ( Γυμν. Μ. Καλυβίων), Γιαννούλα Αρετή ( Γυμν. Μ. Καλυβίων), Καραλή Γεωργία (Γυμν. Μ. Καλυβίων), Παπανικολάου Φώτης (Μουσικό Γυμν.). Ράγιας Ανδρέας ( 9ο Γυμν. ), Σπυρόπουλος Γιώργος (7ο Γυμν.), Τζιάτη Ηλιάνα ( 6ο Γυμν.), Χαχάμη Φωτεινή ( Μουσικό Γυμν.)

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ- Σία Φαράκη

ΚΕΙΜΕΝΟ – Βασίλης Αναστασιάδης

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ- Θέμης Νταραράς

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης