"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Στην Καλαμπάκα ημερίδα του Σύριζα για τον πρωτογενή τομέα και το πρόγραμμα των 6 εθνικών προτεραιοτήτων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων διοργανώνει ημερίδα στην Καλαμπάκα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στις 11:00 π.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο (δίπλα στο Κέντρο Υγείας) με θέμα: Ο πρωτογενής τομέας και το πρόγραμμα των 6 εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ανακοινώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ.

Τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η παραγωγική ανασυγκρότηση και η ενίσχυση του εισοδήματος όλων των πολιτών, αποτελούν την σύγχρονη πρόκληση για το μέλλον της χώρας.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επάνω στα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, απαντούν στον πυρήνα της πολύπλευρης κρίσης που δημιούργησε και καθημερινά διογκώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι θέσεις των 6 εθνικών προτεραιοτήτων θα αποτελέσουν σημείο διαλόγου με τους παραγωγικούς φορείς και τους πολίτες του Νομού μας.

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι:

-Σταύρος Αραχωβίτης, πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Ολυμπία Τελιγιορίδου, πρώην Υφυπουργός και υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ημερίδα θα παρέμβουν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και πολίτες του Νομού.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγνώμη, Λάθος!! Έτσι μας είπε σήμερα ο γραμματέας! Δεν θέλαμε να πούμε “εντέλεστε¨. Και πότε το ανακαλύψατε ρε συντρόφια το λάθος? Όταν γίνατε καταγέλαστοι και σας πήραν όλοι στο “ψιλό”? Αυτό είχε μια βδομάδα που κυκλοφορούσε και σχολιάζονταν παντού, κι εσείς σήμερα το θυμηθήκατε? Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ο γραμματέας όπως και ο αναπληρωτής του, έχουν χάσει το όποιο κύρος είχαν εδώ και πολύ καιρό! Δεν μπορεί 2-3 άτομα να τραβάνε προς τα κάτω το κόμμα με τα καμώματά τους και τις ίντριγκές τους, γιατί κάπως την έχουν δει και πρέπει να ρεζιλεύουν ένα ολόκληρο κόμμα! Ήθελα ναξερα τι λέει για όλα αυτά ο αρχηγός?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης