"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Στην Καλαμπάκα το 11ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων της ΠΙΕΔΚΑΡ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιείται το επόμενο χρονικό διάστημα στην Καλαμπάκα, (Divani Meteora Hotel) όπως σήμερα ανακοινώθηκε,  το 11ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων της ΠΙΕΔΚΑΡ (Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Διευθυντών Καρδιολογίας) και συγκεκριμένα στο διάστημα 11-14 Μαρτίου 2016.
Το συνέδριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, αποτελεί πυρήνα σημαντικής επιστημονικής γνώσης και θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών εκατοντάδων Καρδιολόγων και όχι μόνο.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναδειχτούν ποικίλα πεδία που αφορούν όλο το φάσμα της Καρδιολογίας και καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες.
Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία και σε νέους καρδιολόγους να αναδείξουν το έργο τους συμμετέχοντας σε μια επιστημονική συνάντηση υψηλών προδιαγραφών.
Εκείνο που καθιστά το 11ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι οι πολλές παρουσιάσεις Ενδιαφερόντων Περιστατικών από το πεδίο της Κλινικής Καρδιολογίας, Αρρυθμιολογίας, Απεικονιστικής Αρρυθμιολογίας και Επεμβατικής Καρδιολογίας, που αποτελούν αναμφισβήτητα χρήσιμη και επίκαιρη γνώση για κάθε Καρδιολόγο.
Επιπροσθέτως, θα βραβευτεί με χρηματικό έπαθλο το καλύτερο ενδιαφέρον περιστατικό από κάθε θεματική ενότητα. Επίσης θα δοθεί μια υποτροφία σε νέο καρδιολόγο έως 40 ετών για ετήσια μετεκπαίδευση σε αναγνωρισμένου κύρους καρδιολογικό κέντρο του εξωτερικού καθώς και μια υποτροφία εσωτερικού σε νέο καρδιολόγο, σε μια συνολική προσπάθεια της ΠΙΕΔΚΑΡ και του Διοικητικού της Συμβουλίου για έμπρακτη υποστήριξη και οικονομική ενίσχυση των Καρδιολόγων της χώρας.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ΠΙΕΔΚΑΡ και η Ομάδα Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας -σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας- θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης για τους πολίτες της περιοχής (11/3/2016, ώρες 17.00-21.00μ.μ., Αίθουσα Νίτσα Λιάπη-1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας), προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και τεχνικές για το «πώς να σώσουν μια ζωή».

Στο ποικίλο επιστημονικό του πρόγραμμα, όπως κάθε χρόνο, αναφέρει στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΠΙΕΔΚΑΡ κ. Ιωάννης Καλλικάζαρος, αναμένονται ομιλίες και σχολιασμοί υψηλού επιπέδου από έγκριτους Καρδιολόγους σε θέματα από όλο το φάσμα της σύγχρονης Καρδιολογίας. Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία και σε νέους καρδιολόγους να προβάλουν το έργο τους αποκομίζοντας σημαντική συνεδριακή εμπειρία, δεν παραλείπει ο ίδιος να τονίσει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης