"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Στην Λάρισα ετοιμάζονται για… εθνικές εκλογές και φτιάχνουν «γαλάζιες» λίστες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπορεί από το Μέγαρο Μαξίμου να σπεύδουν να βάλουν φρένο στα σενάρια πρόωρων εκλογών, που ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, ωστόσο στη Λάρισα, σε περιορισμένο μέχρι στιγμής κύκλο, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το ποια θα μπορούσαν να είναι τα νέα πρόσωπα του γαλάζιου ψηφοδελτίου.

Πέραν των τριών βουλευτών του νομού (Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου) οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής τους και στο νέο ψηφοδέλτιο, μόνο οι πρώην πολιτευτές Αθηνά Σιαφαρίκα και Γιώργος Καραβάνας φαίνεται πως διαθέτουν πιθανότητες στο να βρίσκεται ξανά στη γαλάζια λίστα. Σίγουρη θεωρείται η είσοδος του νυν προέδρου της τοπικής οργάνωσης Χρήστου Καπετάνου, ο οποίος διατηρεί ισχυρά ερείσματα στον κύκλο του πρωθυπουργού.

Το όνομα της Ρένας Καραλαριώτου αρχίζει και να παίζει δυνατά ως ενδεχόμενο μιας νέας ισχυρής υποψηφιότητας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του περιφερειακού συμβούλου Θανάση Παιδή. Το μέλος της ΠΕ της ΝΔ Ηρακλής Γερογιώκας θα μπορούσε να είναι μια ακόμα επιλογή στην προσπάθεια ανανέωσης του ψηφοδελτίου του κυβερνώντος κόμματος, ενώ και το όνομα του δημοτικού συμβούλου Θανάση Μαμάκου θα «παίξει» στην προσπάθεια διεύρυνσης του ψηφοδελτίου στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Στο στόχαστρο των επιτελών της Συγγρού θα μπει η ιατρική κοινότητα της Λάρισας καθώς και νέοι αγρότες που μπορούν να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο. Σίγουρο θεωρείται τέλος πως κρούση θα γίνει –ξανά- σε γνωστό επιχειρηματία.

Πηγή: parapolitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης