"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Στην Λάρισα ο φετινός 21ος διαγωνισμός για την “Μις Παγκόσμιος Τουρισμός”

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στη Θεσσαλία με επίκεντρο την Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί  τον προσεχή Ιούνιο ο 21ος διαγωνισμός για την «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός». Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση από τον χώρο του θεάματος, καθώς έλκει τους προβολείς δημοσιότητας στους τόπους όπου διεξάγεται, ενώ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. 

Οι πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr αναφέρουν ότι η διοργανώτρια εταιρεία «Future Models» που έχει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου διαγωνισμού, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Περιφέρεια Θεσσαλίας  ώστε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της ως συνδιοργανωτή της εκδήλωσης.

Στον 21ο διαγωνισμό για την Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, θα βρεθούν στην Θεσσαλία 25 υποψήφιες κοπέλες από ισάριθμες χώρες του κόσμου και η νικήτρια θα λάβει ως έπαθλο το ποσό των 5.000 ευρώ.

Ο χώρος διεξαγωγής δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, καθώς, πέρα από την περίπτωση γνωστού ξενοδοχείου της πόλης,  εξετάζεται η προοπτική να διεξαχθεί, με ειδική κατασκευή, στην κεντρική πλατεία. Οι υποψήφιες θα ξεναγηθούν σε αξιοθέατα της Θεσσαλίας όπως είναι το Πήλιο, τα Μετέωρα κ.λ.π.

Λ.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης