"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Στην λαϊκή ο Χατζηγάκης. Ξεκίνησε περιοδείες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην λαϊκή αγορά των Τρικάλων βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, κ. Μικέλης Χατζηγάκης, το πρωί της Πέμπτης για να συνομιλήσει με τους παραγωγούς και τους ανθρώπους της λαϊκής και να μοιράσει φυλλάδια με το πρόγραμμα της ΝΔ. 

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης υπογράμμισε πως «στις εθνικές εκλογές δεν υπάρχει πρώτος και δεύτερος γύρος. Αυτές οι εκλογές είναι νέες εκλογές και πρέπει όλοι μας να μην χαλαρώσουμε και να δώσουμε αγώνα για να έχει η χώρα σταθερή και υπεύθυνη διακυβέρνηση.

Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν κάνει σημαντικό έργο την προηγούμενη τετραετία και έχουν ένα σαφές και εμπεριστατωμένο πλάνο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για να πάει η οικονομία και η χώρα μας μπροστά. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο δεν έχουμε δικαίωμα για χαλαρότητα και πειραματισμούς».  

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης έχει θέσει πρόγραμμα περιοδειών σε όλο τον Νομό Τρικάλων για τις επόμενες 25 μέρες με στόχο τα Τρίκαλα να αποτελέσουν ξανά ένα από τα ισχυρότερα κάστρα της ΝΔ που θα συνεισφέρουν στην αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης