"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Στην “Ομπρέλα” του ΣΥΡΙΖΑ ο Σάκης Παπαδόπουλος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην εσωκομματική τάση του ΣΥΡΙΖΑ με την ονομασία “Ομπρέλα” δήλωσε πως συμμετέχει ο βουλευτής του κόμματος Σάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: 

«Μέχρι τώρα συμμετείχα μόνο σε προσπάθειες ανταλλαγής ιδεών, μέσα στην κοινοβουλευτική μας ομάδα. Τώρα, από τα κείμενα που διακινήθηκαν εκτίμησα ότι αυτό που κυρίως με καλύπτει είναι αυτό της συμμαχίας ‘Ομπρέλα’. Συμμετέχουν σε αυτή την τάση πολλά στελέχη, όπως ο Παπαδημούλης, ο Σκουρλέτης, ο Βούτσης, οι οποίοι θεωρούν ότι έχουμε έναν χαρισματικό πρόεδρο και θα πρέπει να έχουμε και ένα χαρισματικό κόμμα, το οποίο να είναι ελκυστικό με τη συνολική παρουσία του.

Εμείς ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τη συμμαχική  εναλλακτική προοδευτική διακυβέρνηση. Μαζί με όσους συνειδητοποιούν και στο ΚΙΝΑΛ και σε άλλα σχήματα ότι αυτά τα οποία θεωρούμε αναγκαία να γίνουν πρέπει να προωθηθούν από συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων. Συμβάλλουν σε αυτό κινήσεις που γίνονται και στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, παρακολουθούμε τις παρεμβάσεις που κάνουν στη Βουλή, αλλά και πρόταση που καταθέσαμε υπενθυμίζοντας αυτή της Φώφης Γεννηματά για επαναλειτουργία της διακομματικής φαρμάκου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης