"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής μαθητές του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το 7ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων με την ομάδα ρομποτικής B.E.A.S.T., που κατέλαβε την 1η θέση στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής WRO (κατηγορία Open Λυκείου), συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δελχί της Ινδίας, 24-27 Νοεμβρίου 2016. Η ομάδα θα παρουσιάσει το έργο της, “Robots Go Green”, το οποίο έχει σχέση με την συλλογή και τον διαχωρισμό απορριμμάτων. Τα απορρίμματα συλλέγονται από έξυπνο κάδο απορριμμάτων και καταλήγουν σε αυτόνομο εργοστάσιο, όπου πραγματοποιείται ο διαχωρισμός τους με βάση το υλικό τους.
Στην αποστολή του σχολείου  στην Ινδία συμμετέχουν οι μαθητές Γκούμε Λαυρέντιος, Ζιούτος Κωνσταντίνος, Καλαντζής Σωτήριος, Κατσίκας Στέφανος και οι εκπαιδευτικοί Καραγιώργου Ελευθερία και Μπλέκας Κωνσταντίνος.
“Ο Διευθυντής και τα μέλη της αποστολής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, δημόσια, όλους όσοι μας βοήθησαν τόσο υλικά όσο και ψυχολογικά, ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής και πιο συγκεκριμένα:
1. Ίδρυμα Ωνάση
2. Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων
3. Δήμο Τρικκαίων Ν.Π.Δ.Δ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
4. ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων
5. Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
6. Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων
7. Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 7ου ΓΕΛ Τρικάλων. Καλή επιτυχία στην ομάδα ρομποτικής!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης