"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Στην ΠΑΔΥΘ το “Φυσάει Κόντρα για την ανατροπή”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εν όψει της πραγματοποίησης της εκδήλωσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων που διοργανώνουμε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με κεντρικό σύνθημα «ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ: ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ», αντιπροσωπεία του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», την οποία αποτελούσαν οι Μπάμπης Μουργελάς, Δημήτρης Καπέλλας, Κώστας Ντάκος και Δημήτρης Παπαθανασίου, συναντήθηκε χθες με υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Α.ΔΥ.Θ. στα γραφεία της επιχείρησης .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε εκ μέρους του διευθυντή κ. Ορέστη Πλιάσσα και των υπόλοιπων εργαζομένων αναλυτική και πλήρης ενημέρωση για τα δεδομένα και τις προοπτικές της λειτουργίας της διαδημοτικής επιχείρησης και παραδόθηκε αναλυτικός φάκελος με τα επιστημονικά δεδομένα και καταγραφές μετρήσεων, που είχαμε εκ των προτέρων εγγράφως ζητήσει, ώστε να τα εξετάσουμε για την καλύτερη προετοιμασία και των δικών μας επεξεργασιών, που θα παρουσιάσουμε στους Τρικαλινούς πολίτες .

Ακολούθησε ειλικρινής, ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και συμφωνήθηκε να υπάρξει και άμεση επίσκεψη στο χώρο του ΧΥΤΑ με την παρουσία και των προσκεκλημένων στην εκδήλωση μας Δέσποινας Σπανούδη και Τάσου Κεφαλά, ώστε και τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Συνεννόησης για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων» να αποκτήσουν πληρέστερη εικόνα για τη λειτουργία του , αλλά και για το σχεδιασμό της επέκτασής του .

unnamed

unnamed (4)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης