"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης η Ομάδα Ρομποτικής του 7ου ΓΕΛ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τους  μαθητές  των ομάδων που  διακρίθηκαν στον φετινό 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO , υποδέχτηκε στο γραφείο της  η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Ελένη Αναστασοπούλου. Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς –προπονητές τους, συζήτησαν με τη Διευθύντρια σε ένα ιδιαίτερα  θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Πολλά ήταν τα συγχαρητήρια προς μαθητές και εκπαιδευτικούς, πολλές και οι ευχές για νέες διακρίσεις στην Ινδία. Πρέπει να αναφερθεί, ότι οι 4 από τις 16 ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Ρομποτικής που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στο Νέο Δελχί της Ινδίας, προέρχονται από σχολεία της Περιφέρειάς μας.
Αναλυτικά, στην κατηγορία Γυμνασίων:
•    1η θέση η ομάδα του 13ου Γυμνασίου Λάρισας Blue Diamonds-εκπροσωπεί το 13Ο Γυμνάσιο – με προπονήτρια την κα Τζένη Κουτσίκου και μαθητές τους :Μπρούζα Ανδρέα και Τσιάμαλο Τάσο.
•    2η θέση η ομάδα του 13ου Γυμνασίου ΛάρισαςRobot Direction-εκπροσωπεί το 13Ο Γυμνάσιο  -με προπονήτρια επίσης την κα Κουτσίκου και μαθήτριες τις :Ομήρου Ανδριανή και Καλογήρου Ευτυχία.
Στην κατηγορία OPEN(λυκείου):
•    1η θέση η ομάδα του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων Beast , με προπονήτρια την κα Ελευθερία Καραγιώργου και μαθητές τους: Γκούμε Λαυρέντη, Ζιούτο Κωνσταντίνο και Καλαντζή Σωτήριο.
Στην κατηγορία ποδοσφαίρου:
•    3η θέση η ομάδα Los Messangeles Stars, με προπονητή τον κύριο Γιάννη Μπαρά και μαθητές τους: Μαρκούλη Αθανάσιο(Γυμνάσιο Φαλάνης), Κουτσιώρα Αναστάσιο (8Ο Λύκειο Λάρισας), Τσούτσα Χρήστο (1Ο Γυμνάσιο Τυρνάβου) , Παντελή Πετρίτση (9Ο Γυμνάσιο Λάρισας) και Στέφανο Κατσίκα (7Ο ΓΕΛ Τρικάλων).
Παρόντες  στη συνάντηση αυτή ήταν o κύριος Δημήτρης Κολοκοτρώνης ,σύμβουλος Πληροφορικής , ο κύριος Γεώργιος Σούλτης, Επίκουρος καθηγητής του ΤΕΙ Λάρισας και Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Διοίκησης και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου Λαρισαίων και εκπρόσωπος των γονέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης