"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Στην Πύλη “με σημαίες, με σημαίες και με ταμπούρλα” – Υπομονή, όλα παίζουν!

lafarm

Σχετικά άρθρα

O θρυλικός Πελέ κατά κόσμο Κώστας Μαράβας,ανέβαινε τις σκάλες του Δημαρχείου ασθμαίνοντας, ένεκα της χθεσινοβραδυνής γουρνοπούλας στου Κόκκαλη (Φήκη) που του πέσε βαριά .

Έχει πολλές φορτούνες στο μυαλό του με κυρίαρχη αυτή της κατανομής των αξιωμάτων.

“Bonjour πολυχρονεμένε μου Δημαρχούκο” του είπε η Μάνη και αμέσως ο δήμαρχος σκέφθηκε να τη στείλει καλογριά στο Μοναστήρι της Γκούρας.

Έκλεισε την πόρτα πίσω του, τον βασανίζει η αποκατάσταση του Νίκου Τόλια και σκέφθηκε να τον βάλει υπεύθυνο της γέφυρας Αλεξίου. Όμως μετάνοιωσε γιατί φοβήθηκε μήπως την ανατινάξει ο Τόλιας αφού κάθε μέρα περνάει από εκεί ο Ούτρας για να πάει στα γελάδια.

Τινάχτηκε από την πολυθρόνα μόλις του μετέφεραν οι ρουφιάνοι ότι οι Τζάνης , Αγγέλης και Ούτρας , έψησαν αρνί για τη μη εκλογή του Τόλια. “Είναι δυνατόν;” αναρωτήθηκε. Και όμως , ναι .

Τις σκέψεις του διέκοψε ο πιστός συνεργάτης  του Γιώργος Γώγος, με τα μάτια που γυαλίζουν όταν κατεβάζει  ιδέες . “Δήμαρχε” του είπε ” ο Τζάνης θέλει να γίνει αυτός, δήμαρχος την άλλη φορά” . “Nα ξυπνήσει λίγο πρωί” απάντησε ο Μαράβας.

Ήταν η στιγμή που πετάχτηκε ο μυστικός σύμβουλος Τάκης Σαλέπης “δήμαρχε να κάνουμε αυτοδιοικητικό μνημόσυνο και γι αυτούς που δεν κατάφεραν να εκλεγούν [ Κωστάκης , Κρούπης και Τόλιας]” . Ο Μαράβας απάντησε “α ι σιαπέρα” .

Αστραπιαία εκείνη τη στιγμή πέρασε από το μυαλό του να βάλει από την αντιπολίτευση τον Κουτσονάσιο υπεύθυνο πολιτισμού αφού δεν έχει αφήσει πανηγύρι για πανηγύρι και όπου πάει ρίχνει και ένα χορό .

Υπεύθυνους Επιτροπής Μνημοσύνων σκέφτηκε να προτείνει τον Θεόδωρο Χήρα [ ξάδερφο του υποψηφίου δημάρχου ] και τον Βαγγελάκη Κουτή με αφορμή το σπουδαίο μνημόσυνο που έκαναν για τα σαράντα της παράταξης τους.

( Η στήλη αποτελεί ευθυμογράφημα και το περιεχόμενό της, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης