"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Στην τσιμπίδα του νόμου ο “Παπα-Σώρρας”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά τον Παπατρέχα και τον Παπασούζα, έχουμε και τον Παπασώρρα, που αντί για εξομολογήσεις, ειδικευόταν στα ομόλογα, το ομόλογο της πίστεως που θα λέγαμε – με διπλή έννοια -στο δρόμο που είχε χαράξει και ο Μάκης Ψωμιάδης για να αποφύγει τη σύλληψη.

Τελικά δεν το απέφυγε ο άνθρωπος που θα ξελάσπωνε την Ελλάδα από το χρέος, και πιάστηκε στη φάκα στον Άλιμο σήμερα το απόγευμα. Εκεί βάσει των πρώτων πληροφοριών, κυκλοφορούσε με γενειάδα και μακρύ μαλλί, προκαλώντας βέβαια απορία πώς μπορούσε να περνά απαρατήρητος ένας καραφλομαλλιάς Σώρρας με μούσια και να μη σείεται το σύμπαν από τα γέλια, οδηγώντας στον ταχύτερο εντοπισμό του.

Μπορεί την ιδέα εκτός από το μακαρίτη υπόδικο πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ να την πήρε κι από το λεγόμενο “αρχιεπίσκοπο Ρωμανίας” που έδινε τον απαραίτητο χριστιανικό τόνο στις κατά βάση παγανιστικές μαζώξεις των σωρρικών.

Αναμένουμε εξάλλου νέο ύμνο-συμπαράσταση της “ενωμένης Ελληνίδας μάνας” στο συλληφθέντα αγωνιστή των ιερών και των οσίων του Έθνους, που διασκεύασε με μεγάλη επιτυχία το “Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας”,  βάζοντας στίχους αυτή τη φορά σε κάποια άλλη γνωστή μελωδία, ίσως αυτή που συνοδεύει τις παραστάσεις του Καραγκιόζη:

Σωρραίος ρε Σώρρα, αλλά μην ξεχνάς πως της φυλακής τα σίδερα είναι για τον Αρτέμη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης