"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Στηρίζει Παπαστεργίου ο Μιχαλάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

O αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, άνοιξε τα χαρτιά του για τα δικά του πολιτικά σχέδια μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6:
«Αν γίνουν τροποποιήσεις και παραμείνει ως έχει η θέση του αντιπεριφερειάρχη, θα είμαι ξανά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Αν καταργηθεί η θέση του αντιπεριφερειάρχη, τότε θα μιλήσω και θα πω τι θα κάνω, αφού πρώτα μιλήσω και με τον Κώστα Αγοραστό.
Εμένα με ξέρουν ότι για 17 χρόνια προσπαθώ για το Νομό Τρικάλων και τους πολίτες, ο κόσμος έξω με φωνάζει Χρήστο, ούτε κύριε Μιχαλάκη ούτε Νομάρχη, και το χαίρομαι.
Την περίπτωση του Δήμου Τρικκαίων δεν τη σκέφτομαι καν. Και οι 4 Δήμαρχοι του Νομού είναι κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εγώ είμαι αναπληρωτής στον τομέα της Αυτοδιοίκησης, και δεν θα μπορούσα ποτέ να κατέβω με αντάρτικο ψηφοδέλτιο.
Οι φήμες για ψυχρές σχέσεις με τον Δημήτρη Παπαστεργίου δεν έχουν καμία βάση. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι, ο κ. Παπαστεργίου συνεχίζει τον αγώνα για να ολοκληρώσει το έργο του και εγώ θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω να πετύχει τη δεύτερη θητεία του.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης