"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Στη Βερδικούσια το 4ο Mountain Enduro Camp

lafarm

Σχετικά άρθρα

verdikoysia

Η γιορτή που έγινε θεσμός επαναλαμβάνεται και φέτος σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, τη Μαμαλή Βερδικούσιας. Για 4η συνεχόμενη χρονιά και με την προηγούμενη εμπειρία τριών ετών διοργάνωσης επιτυχημένων φεστιβάλ, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στο 4ο Mountain Enduro Camp που θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11 και 12 Ιουλίου 2015 στη Μαμαλή Βερδικούσιας, Λάρισας.

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2012 όταν η ιδέα για την υλοποίηση ενός τριήμερου κατασκηνωτικού φεστιβάλ, ανοιχτού και προσιτού σε όλους έγινε πραγματικότητα για πρώτη φορά. Από τότε οι νέοι της περιοχής κρατούν ζωντανή αυτήν την ιδέα κάθε καλοκαίρι. Έτσι, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, φτάνει φέτος το 4ο Mountain Enduro Camp.

Το Mountain Enduro Camp περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη μουσική. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων είναι η οδήγηση μηχανών τύπου enduro στο καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής.

Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται στην κορυφή Μαμαλή (υψόμετρο 1424 μ.) της ορεινής τοποθεσίας του χωριού Βερδικούσια (7 χλμ από το χωριό, 65 χλμ από τη Λάρισα). Η τοποθεσία Μαμαλή, σκεπασμένη από ένα μοναδικό και σπάνιο καταπράσινο δάσος οξιάς θα φιλοξενήσει και φέτος τις ιδέες και τα όνειρα μας.

Οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες έχουν ως βασικό μέλημα την ευχαρίστηση και διασκέδαση των επισκεπτών. Η επαφή με τη φύση, η άθληση, ο πολιτισμός, η μουσική και φυσικά η μηχανοδήγηση είναι αυτά που αποτελούν τα κύτταρα του οργανισμού που μεγαλώνει κάθε χρόνο, ωριμάζει, γίνεται θεσμός και λέγεται Mountain Enduro Camp!

Όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές «Είμαστε οπλισμένοι με όρεξη και διάθεση για να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες μας, μικρούς και μεγάλους, μηχανόβιους και μη, ένα υπέροχο τριήμερο. Σας περιμένουμε για να ζήσουμε μαζί μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία! Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα. Σας περιμένουμε!»

Για περισσότερες πληροφορίες:
URL: mountainendurocamp.net
Facebook Profile: Mountain Enduro Camp
Facebook Page: Mountain Enduro Camp Verdikoussa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης