"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Στη Διάβα το BBC για το Οινοποιείο «Λούδας»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη Δευτέρα, 21-11-2016, συνεργείο του BBC και ειδικότερα της ταξιδιωτικής εκπομπής «Πώς να κάνετε τις διακοπές σας καλύτερες» εκδήλωσε ενδιαφέρον και οργάνωσε γυρίσματα, κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες Κωνσταντίνο και Ζαχαρούλα Λούδα, στο οινοποιείο «ΛΟΥΔΑΣ» και γενικότερα στη Διάβα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο οινοποιείο μας, σε έναν από τους αμπελώνες μας στη θέση Άγιος Αθανάσιος και στην πλατεία του χωριού. Εκεί ο Μ.Ε.Ε.Σ Διάβας και οι φίλοι του υποδέχτηκαν το συνεργείο, προσφέροντας παραδοσιακά, από κάθε είδους πίτα μέχρι γλυκά του κουταλιού, βότανα και υποπροϊόντα του σταφυλιού.

Το συνεργείο δοκίμασε απ’ όλα συνοδευόμενα από εκλεκτά κρασιά του οινοποιείου μας και ενθουσιάστηκε. Το μεγαλύτερο στοίχημα που ήταν η φιλοξενία το κερδίσαμε, και μένει να κερδίσουμε το επόμενο στοίχημα, που είναι η προβολή του τόπου μας και η διάδοση των προϊόντων μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την πρόεδρο του συλλόγου, κυρία Ευθυμία Παπαγεωργίου – Τσιαντή, τα μέλη του και όλο το χωριό που με προθυμία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας.

Το απόσπασμα θα προβληθεί τον Φεβρουάριο.

Ευχαριστούμε,
Κωνσταντίνος Λούδας
Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα

 

diava-bbc_01diava-bbc_02diava-bbc_04diava-bbc_05diava-bbc_06diava-bbc_07diava-bbc_08diava-bbc_10diava-bbc_11

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης